Anadolu Isuzu Busworld Fuarı'nda çevreci araçlarını sergiledi

Anadolu Isuzu Busworld Fuarı'nda çevreci araçlarını sergiledi

Anadolu Isuzu, 17-23 Ekim 2019 tarihlerinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Busworld Brüksel 2019’a 9 farklı aracıyla katıldı. Novociti Volt orta menzil, Novociti Volt uzun menzil ve Citivolt 12 ismindeki elektrikli araçlarıyla ilk kez boy gösteren Anadolu Isuzu, CNG sistemine sahip Interliner 13 CNG aracını da fuar standında sergileyerek geleceğin çevreci toplu ulaşım araçlarını bir arada sergiledi.

Otobüs segmentinin dünyadaki en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Busworld, Belçika’nın başkenti Brüksel’de kapılarını ziyaretçilere açtı. Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, 3’ü dünyada ilk kez lanse edilen toplam 9 modeliyle 6. Hall ve 638 numaralı standında ziyaretçileriyle buluşuyor.

Fuar standında Isuzu Visigo Hyper, Turquoise, Citiport 18, Citiport 12 Hyper, Novociti Volt (Orta Menzil), Novociti Volt (Uzun Menzil), Interliner 13 CNG, Citivolt 12, Novo Cabrio modellerini sergileyen Anadolu Isuzu, Avrupadaki değişen pazar ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği elektrik ve CNG sistemlerine sahip yeni nesil çevreci araçlarını ilk kez sergilemiş oluyor.

Anadolu Isuzu Fuar standındaki basın toplantısında bir konuşma yapan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan; “Tüm dünyadan ticari araç devlerinin yakından izlediği bu önemli organizasyonda, Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu olarak 3’ü dünyada ilk kez lanse edilecek olan toplam 9 modelimizle sizleri karşılıyoruz. Anadolu Isuzu olarak yurtdışındaki distribütörlerimiz ve hızlı servis imkanlarımızla dünyada tercih edilen markalar arasında üst sıralarda yer alıyoruz. Sağlam ve sürdürülebilir ihracat yapılanmamız sayesinde, ihracat yaptığımız ülke sayısını 60’a çıkarmayı planladığımız 2020 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Yeniliğe ve yatırıma olan tutkumuzla geliştirdiğimiz araçlarımızı önümüzdeki yıllarda da sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Grubu Otomotiv Grup Başkanı Bora Koça ise:” Türkiye otobüs ve midibüs üretiminde Dünyada iddialı üretim merkezlerinden biri.  Biz de Anadolu Isuzu olarak midibüs ihracatındaki liderliğimizi koruyor, Global marka olma yolunda ilerlerken güçlü Ar-Ge yapımız ile sürekli yeni araçlar üretiyor ve toplu ulaşıma ideal çözümler sunuyoruz. Gelecek dönemde de yeni araç yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Busworld 2019’da özellikle elektrikli ve CNG araçlarımızla alternatif enerji sistemlerine sahip araçlarımızı sunuyoruz. Standımızda 3’ü dünyada ilk kez lanse edilen toplam 9 modelimizle Busworld’de Türkiye’yi temsil etmekten gurur duyuyoruz” dedi. 

Etiketler :