Atılım Otomotiv, DAF’ın Hatay bayi oldu

Atılım Otomotiv, DAF’ın Hatay bayi oldu

DAF Trucks Türkiye, 2019 yılına hızlı başladı. DAF’ın daha önce servis noktası olan Atılım Otomotiv, bayi ağına katıldı. Atılım Otomotiv, Hatay ve bölgesinde DAF için servis ve bayi hizmeti verecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “DAF Trucks Türkiye kararlı bir şekilde son 3 yıldır pazar stratejisini geliştirmektedir. DAF Trucks Türkiye için Atılım Otomotiv, Hatay bölgesindeki en iyi servis istasyonudur. Müşterilerilerimize verilen servis seviyesi yüksektir...

DAF Trucks Türkiye, 2019 yılına hızlı başladı. DAF’ın daha önce servis noktası olan Atılım Otomotiv, bayi ağına katıldı. Atılım Otomotiv, Hatay ve bölgesinde DAF için servis ve bayi hizmeti verecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “DAF Trucks Türkiye kararlı bir şekilde son 3 yıldır pazar stratejisini geliştirmektedir. DAF Trucks Türkiye için Atılım Otomotiv, Hatay bölgesindeki en iyi servis istasyonudur. Müşterilerilerimize verilen servis seviyesi yüksektir ve bilgi derecesi Euro 6 seviyesine kadar ulaşmaktadır. Müşterisine en iyi hizmeti veren Atılım Otomotiv artık bu müşterilerine de araç tedariğinde bulunabilecektir. Bu işbirliği, DAF Trucks Türkiye'nin Türkiye’nin güneyindeki satış ağını güçlendirmiştir. DAF Trucks Türkiye genç, gelişmekte ve umut verici olan Türkiye’deki bayi ağını 2019’da daha da güçlendirmeyi planlamakta ve bu büyümeyi destekleyecek doğru ulaşım çözümlerine sahiptir” denildi.

ATILIM OTOMOTIV HAKKINDA…

1980 yılında Hatay'da Orhan Mengüllüoğlu tarafından kuruldu. Otomotiv sektöründe uzun yıllara dayanan hizmet tecrübesine sahip olduğu için müşteriler Atılım Otomotiv'e güvenmekte, Antakya'ya ve yakın şehirlere hizmet veriyor. DAF Trucks Turkiye'nin yetkili servisi haline gelen şirketin, ulaşım sektöründe de hizmet veren otobüsleri bulunuyor.

Etiketler :