Aytaş Lojistik’e 2 adet Arocs 3353 S

Aytaş Lojistik’e 2 adet Arocs 3353 S

Mercedes-Benz Türk, ağır nakliye sektörünün önemli firmalarından Aytaş Lojistik’e 2 adet Mercedes-Benz Arocs 3353 S ağır nakliye araç teslimatı gerçekleştirdi.

2006 yılından günümüze, ağır nakliye proje taşımacılığı, ağır iş makinesi taşımacılığı ve yat taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Aytaş Lojistik, 155 ton taşıma kapasitesi sunan 2 adet Arocs 3353 S ağır nakliye aracını teslim aldı. İlk kez 2016 yılında Mercedes-Benz marka araçları filosuna katan Aytaş Lojistik, şu an tamamı Mercedes-Benz marka olmak üzere toplam 40 araç ile hizmetlerini sürdürüyor.

Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş kredi desteğiyle Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv İstanbul Şubesi tarafından yapılan satışın ardından, Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde gerçekleştirilen teslimatta; Aytaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Yıldırım, Aytaş Lojistik Yönetim Kurulu Üyeleri Şener Yıldırım, Alper Yıldırım ve Zihni Yıldırım araçlarını, Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Operasyonları Grup Müdürü Murat Kızıltan, Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Bayi Koordinatörü Kerem Arı, Has Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Şevket Erdem Bahadır ve Has Otomotiv Kamyon Satış Danışmanı Cemalettin Başaran’dan teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Operasyonları Grup Müdürü Murat Kızıltan törende yaptığı konuşmada; “Mercedes-Benz Arocs 3353 S çekici aracımız, 155 tonluk taşıma kapasitesiyle Türkiye’de ağır nakliye segmentine yeni bir soluk getirdi. Aytaş Lojistik’in yine Mercedes-Benz markasını tercih etmesinden büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Ağır nakliye sektörünün önemli isimlerinden olan Aytaş Lojistik’in bugün teslim ettiğimiz Arocs 3353 S araçlarımızı maksimum verimlilikte kullanacaklarından eminiz. Yeni araçlarının kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.

Aytaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Yıldırım törende gerçekleştirdiği konuşmasında; “2016 senesinde ilk kez gerçekleştirdiğimiz yüksek çekiş gücüne sahip Mercedes-Benz araç yatırımımızı, araçların üstün kalitesini zorlu koşullarda deneyimledikten sonra devam ettirme kararı aldık. Mercedes-Benz araçların sunduğu yüksek tonaj kapasitesi ve düşük işletme maliyetleri gibi pek çok avantajı filomuzu yenilerken tercihimizi bir kez daha ‘yıldız’dan yana kullanmamıza sebep oldu. Satışın gerçekleşmesinde emeği geçen Has Otomotiv İstanbul Şubesi ve Mercedes-Benz Türk yetkililerine teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Etiketler :