Boğaziçi Elektrik Dağıtım’a 10 adet Fuso Canter teslim edildi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım’a 10 adet Fuso Canter teslim edildi

TEMSA, elektrik dağıtım sektörünün en önde gelen kuruluşları arasında yer alan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş’ye 10 adet Fuso Canter teslimatı gerçekleştirdi.

TEMSA, elektrik dağıtım sektörünün en önde gelen kuruluşları arasında yer alan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş’ye 10 adet Fuso Canter teslimatı gerçekleştirdi. Araçların teslim törenine CK Enerji Lojistik Direktörü Murat Kaplan, TEMSA Satış Direktörü Baybars Dağ, Fuso Canter Türkiye Satış Müdürü Serdar Baş, Bölge Satış Yöneticisi Ruhi Pehlivan, Paktaş Platform Şirket Müdürü Hayrettin Gürgen katıldı.

İLK KEZ FUSO CANTER ARAÇ TESLİMATI

Teslim töreni sonrasında açıklamalarda TEMSA Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş ile ilk kez gerçekleşen iş birliğinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Elektrik dağıtım sektörünün en önemli şirketleri arasında yer alan ve yaklaşık 2000 araçlık filo büyüklüğüne sahip Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş’ye bugün 10 adet Fuso Canter teslimatı gerçekleştirdik. Fuso Canter araçların performansından, dayanaklılığından memnun kalacaklarına inanıyoruz. Bu tür şirketlerde araç fazla km yapmıyor ama zorlu şartlarda çalışıyor ve dayanıklılık çok ön plana çıkıyor. Ayrıca Fuso Canter araçlar düşük yakıt tüketimi ile de kullanıcısının maliyetlerini düşürüyor. Araçların yüksek performansının yanısıra kaliteli satış sonrası hizmet sürecimizle de bu iş birliğinin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Araçların üst yapıları Paktaş Platform tarafından yapıldı. Onlara da teşekkür ediyoruz. Üst yapıcılar noktasında da iş birliği sürecini de geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

CK Enerji Lojistik Direktörü Müdürü Murat Kaplan, her dağıtım şirketinin bakım yükümlülüklerini hayata geçirebilmesi için belirli bir seviyede araç yatırımı yaptığına dikkat çekerek, “Biz kamu hizmeti sunuyoruz. Kesintisiz hizmet sunmak durumundayız. Pandemiye rağmen de hizmet sürecimizi aksatmadık. Biz bu yıl toplamda 38 araç aldık. Bunların 10 adedi, yaptığımız araştırmalar sonucunda FUSO markası ile ilgili kullanıcılardan gelen geri bildirimlerin olumlu olması nedeniyle, Fuso Canter oldu. Önümüzdeki dönemde araç parkı yatırımlarımız devam edecek.

HAFİFLİK VE DAYANIKLILIK İLE FARKINI ORTAYA KOYUYOR

TEMSA Fuso Canter Türkiye Satış Müdürü Serdar Baş da ise şöyle konuştu: “Fuso araçlar güçlendirilmiş şaseleri ile dayanıklılık açısından farklılığını ortaya koyuyor. Fuso araçlar rakiplerine göre daha hafif olurken, daha dayanıklı bir şaseye sahip.  Ayrıca daha hafif olduğu için de daha düşük bir yakıt tüketimine sahip. Araç temini noktasında bir sıkıntı yaşamıyoruz. 2021 yılından beklentilerimiz yüksekti ve bu beklentiler doğrultusunda siparişlerimizi 2020’nin son çeyreğinde verdik. Sürücülere sürüş eğitimi verme noktasında, TEMSA Akademi ile pandemi koşulların getirdiği şartlar neticesinde aksiyon almaya devam ediyoruz. Bizim önceliğimiz sahada müşteriyi iyi dinlemek ve onların ihtiyaçlarına uygun çözüm üretmek” dedi.

 

 

Etiketler :