Bursa Ağır Vasıta’nın DAF Yetkili Satış ve Servis Merkezi, Mersin’de açıldı

Bursa Ağır Vasıta’nın DAF Yetkili Satış ve Servis Merkezi, Mersin’de açıldı

Bursa Ağır Vasıta’nın DAF Yetkili Satış ve Servis Merkezi, Mersin’de açıldı.

daf.jpg

Bursa Ağır Vasıta’nın Mersin’deki DAF Yetkili Satış ve Servis Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 8 bin metrekare alandan oluşan tesisin, 28 Ağustos tarihinde düzenlenen açılışı törenine; Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Yönetim Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan ve Yakup Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, DAF Trucks Turkey Satış Direktörü Mert Ersoylu, Mersinli nakliyeciler ve Koçaslanlar Holding’in yöneticileri katıldı.

muhsin-kocaslan.jpg

“Yapmış olduğumuz yatırım lafla değil, DAF ile ödenecek”

Açılış töreninde konuşan Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, DAF markası ile Mersin’de hizmet vereceklerini söyledi. DAF araçların Mersinli nakliye sektörüne yüksek performansı, güvenliği, yakıt tüketimindeki avantajı ile güç katacağını ifade eden Muhsin Koçaslan, “Bursa Ağır Vasıta olarak Mersin halkına hizmet etmek için buradayız. İşimizi daha iyiye taşıyacak cesarete ve deneyime sahibiz. Paydaşlarımızı daha rekabetçi yapacak ve onların yüklerini hafifletecek hizmet sunacağız. Türkiye’nin en güçlü operasyonunu sunmak için Mersin’deyiz. Yapmış olduğumuz yatırım lafla değil, DAF ile ödenecek” dedi.

mert-ersoylu.jpg

DAF Trucks Turkey Satış Direktörü Mert Ersoylu da yaptığı konuşmada, Bursa Ağır Vasıta’nın Bursa’daki başarısını Mersin’de aynı şekilde sürdüreceğini söyledi. DAF olarak nakliyecilere çok üst segmentte bir araç sundukları vurgulayan Mert Ersoylu, "Mersin Bursa Ağır Vasıta DAF servisimizi 9 aylık bir çalışma sonucunda hayata geçirdik. Üst kalite araçlarımızı, üstün servis ağı ile nakliyecilerimize sunuyoruz" dedi. 

daf-mersin-bav1.jpg

daf-mersin-bav2.jpg

daf-mersin-bav3.jpg

 

 

 

Etiketler :