DAF, 10 bininci Yeni Nesil DAF kamyonunu üretti

DAF, 10 bininci Yeni Nesil DAF kamyonunu üretti

DAF, 10.000. Yeni Nesil DAF kamyonunu üretti. Yeni Nesil DAF XF, XG ve XG⁺ serisinin resmi üretiminin henüz geçen kış başladığı düşünülürse günümüzün dönüm noktası, DAF’ın ezber bozan kamyonlarının büyük başarısını kanıtlıyor.

Tamamen yeni geliştirilen Yeni Nesil XF, XG ve XG⁺, Avrupa’da birçok ülkede ‘International Truck of the Year 2022’ ve ‘Truck of the Year’ ödülünü kazandı.

%10’a kadar daha fazla yakıt verimliliği
DAF, yeni Avrupa Kütle ve Boyut yönetmeliklerinden en iyi şekilde faydalanarak verimlilik, güvenlik ve sürücü konforu alanında yeni bir sektör standardı belirleyen ilk ve şu ana kadarki tek kamyon üreticisidir. Olağanüstü aerodinamik özellikler, yeni tahrik hatları ve gelişmiş sürücü yardımı sistemleri sayesinde müşteriler, yakıt tüketiminde %10’dan fazla tasarruf sağladıklarını bildirdi. Bu da CO2 emisyonlarında benzer düşüşlerle sonuçlandı.

Mükemmel kombinasyon
DAF Trucks Pazarlama ve Satış Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink: “Yeni Nesil DAF XF, XG ve XG⁺ hem sürücülerin hem de filoların favorisidir. Yeniliklerle dolu ve göz alıcı tasarıma sahip üstün kaliteli kamyonlarımız; rüya gibi bir sürüş deneyimi sağlamanın yanı sıra sektördeki en büyük ve en rahat kabinleri sunar. Araç sahipleri, en düşük işletme maliyetlerinden ve en yüksek çalışma süresinden faydalanır. Mükemmel kazan-kazan kombinasyonu.”

Son derece becerikli çalışanlar
DAF Trucks Başkanı Harry Wolters: “10.000 kamyon üretimi dönüm noktası yalnızca Yeni Nesil DAF kamyonlarının mükemmel özelliklerini yansıtmakla kalmayıp aynı zamanda kendini işine adamış 10.000’den fazla DAF çalışanının da bir kanıtıdır. Çalışanlarımız, ödüllü kamyonlarımızın tasarımından, geliştirilmesinden, üretiminden, pazarlamasından ve satış sonrasından sorumludur.”

Etiketler :