DAF Trucks, en iyi performans gösteren tedarikçilerini ödüllendirdi

DAF Trucks, en iyi performans gösteren tedarikçilerini ödüllendirdi

DAF, Eindhoven'daki genel merkezinde 'DAF Tedarikçi Tanıma Etkinliği' sırasında en iyi performans gösteren 127 tedarikçisini ödüllendirdi.

DAF, tedarikçilerin ürün geliştirme, operasyonlar ve satış sonrası destek alanlarındaki başarılarını değerlendirmek için kapsamlı Tedarikçi Performans Yönetimi Programından (SPM) yararlanıyor. DAF'ın Eindhoven'daki genel merkezinde düzenlenen 2024 DAF SPM Recognation sırasında 22 tedarikçi 2023 SPM Lideri, 47 tedarikçi ise 2023 SPM Lideri olarak ödüllendirdi.

Bir PACCAR şirketi olarak DAF, her yıl SPM Programında en iyi performans gösteren tedarikçilerini ödüllendiriyor. Bu onur, SPM Uzmanı, Lider ve Başarılı statüsüne ulaşan tedarikçilere verilir. SPM Programı, DAF ile tedarikçileri arasındaki işbirliğini ve sürekli iyileştirmeyi teşvik ederek performans iyileştirmelerine ve ürün yeniliklerine yol açıyor.

Konuyla ilgili DAF Yönetim Kurulu Üyesi ve PACCAR Satın Alma İcra Direktörü Jos Smetsers, "DAF, 2023 SPM ödülünü kazananları ödüllendirmekten mutluluk duyuyor. SPM Programına gösterdikleri bağlılık, DAF ile güçlü ortaklıklarını gösteriyor" dedi.

2023 SPM Ustaları şunlar: Bharat Forge (Hindistan –güçlendirilmiş aks ve motor bileşenleri), Fiberpachs (İspanya – dış metal levha bileşen parçaları), Schulz Automotiva (Brezilya – demir döküm çözümleri), Ramkrishna Forgings (Hindistan – güçlendirilmiş aks bileşenleri), Theuws Group (Hollanda – dış bileşenler), Goodyear (ABD – lastikler) ve Berco (Hollanda – iç bileşenler).