DAF Trucks Turkey, müşterilerine uygun fiyatlarda yedek parça sağlayabilmek için network ağını yeniden şekillendiriyor

DAF Trucks Turkey, müşterilerine uygun fiyatlarda yedek parça sağlayabilmek için network ağını yeniden şekillendiriyor

DAF Trucks Turkey, yaptığı yazılı açıklamada uygun fiyatlardan yedek parça sağlayabilmek için bu yıl network ağını yeniden şekillendireceklerini belirtti. Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: “DAF Trucks Türkiye, 2019 yılına, Türk ağır ticari vasıta ticaretine güvenerek başlangıç yapmıştır. Ekonomideki kargaşa birçok şirketin Türkiye'den çekilmesi anlamında önemli bir dönüm noktası olurken bu durum DAF için geçerli olmamıştır. DAF Trucks Turkey,...

DAF Trucks Turkey, yaptığı yazılı açıklamada uygun fiyatlardan yedek parça sağlayabilmek için bu yıl network ağını yeniden şekillendireceklerini belirtti. Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: “DAF Trucks Türkiye, 2019 yılına, Türk ağır ticari vasıta ticaretine güvenerek başlangıç yapmıştır. Ekonomideki kargaşa birçok şirketin Türkiye'den çekilmesi anlamında önemli bir dönüm noktası olurken bu durum DAF için geçerli olmamıştır. 

DAF Trucks Turkey, üstün hizmet sağlamak ve mevcut müşterileri ile potansiyel müşterilerine uygun fiyatlardan yedek parça sağlayabilmek için bu yıl network ağını yeniden şekillendirecektir.

DAF Trucks Turkey, ağını genişletecek ve DAF / TRP adı altında yeni çoklu DAF Servislerini tanıtacaktır. DAF müşterileri (ve diğer markalar), tek durak noktası olacak bu servislerde kamyon ve çekicilerinin bakım ve onarımı için uğrayabilecektir. TRP markası DAF orijinal yedek parçaları ile birlikte diğer marka yedek parça satışlarının da etkili fiyatlandırmalar ve garanti ile yapılacağını temin edecektir. Müşteri bu servislerden sadece yedek parçalarını temin edebilir ya da serviste almış olduğu yedek parçasını aracına monte ettirebilir.  Bu servislerde müşterilere esneklik ve rahatlık sağlamak esas alınmaktadır.

İstanbul bölgesi, Avrupa yakasında açılacak iki ek DAF / TRP servis noktası ve Anadolu yakasında kurulup tam hizmet sağlayacak DAF Servisi ile büyük bir değişim geçirecektir.

Türkiye'de diğer bölgeler de DAF'ın tüm ülke çapında müşterilerine hizmet vermeye hazır olduğunu görebilecektir. Dönüşüm tamamlandığında piyasayı yakın bir zamanda bilgilendirip müşterileri mükemmel hizmet alabilecekleri yeni noktalarımıza davet edeceğiz.”

Etiketler :