DAF Trucks’tan ‘Ready to Go’ programı

DAF Trucks’tan ‘Ready to Go’ programı

DAF, istek üzerine sunulan önceden yapılandırılmış ve tamen üretilmiş 
2, 3 veya 4 dingilli kamyonlardan oluşan en iyi araç seçeneklerine sahip Ready to Go'yu sundu.

Sezonluk bir işte başarılı olmak, pazar gereksinimlerine hızla yanıt verebilmek demek. Bu nedenle bir filoyu mümkün olan en kısa sürede genişletebilmek önemli.

Önde gelen kasa yapımcılarının üstyapıları
Mikser, damper ve tenteli gibi popüler kamyonlar için DAF, kullanıma hazır uygun ticari araçlar stoku oluşturdu. Ready to Go programının halihazırda mevcut olduğu ülkelerde, ulusal DAF Trucks ülke web sitesindeki sezgisel arama işleviyle Avrupa stoklarının tamamına göz atılabilir. Kamyonun Avrupa'da bulunabileceği yerlerde yerel bayi aracılığıyla sipariş verilebilir. Teknik özellikler kontrol edildikten sonra kısa bir süre içinde teslimat yapılır. Stoktaki önceden yapılandırılmış kullanıma hazır tüm kamyonlar, önde gelen üreticilerden sektöre özel kasalar içerir. 

Artan araç sayısı
DAF'ın Ready to Go programı, yaklaşık 100 aracın doğrudan bulunabileceği şekilde bir başlangıç yapıyor. Program Avrupa'nın her yerine yayıldıkça bu sayı daha da hızlı artacak. Yeni Ready to Go programı şu anda Almanya, İtalya, Hollanda, Belçika, Fransa, Polonya, Çekya ve Slovakya'da sunulmaktadır. Diğer Avrupa ülkeleri de bu yıl içinde programa eklenecek.

Etiketler :