DAF ‘Yılın Uluslararası Bayilerini’ açıkladı

DAF ‘Yılın Uluslararası Bayilerini’ açıkladı

İspanya’nın Malaga şehrinde Uluslararası Bayi Toplantısı düzenleyen DAF; kamyon, yedek parça, finansal hizmetler, satış ve müşteri memnuniyeti konusunda üstün performans gösteren Hollandalı De Burgh / LenGo firmasını “2019 Yılının Uluslararası DAF Bayisi” olarak ödüllendirdi. İngiltere'den Bayi F&G Commercials, PACCAR Parts Europe tarafından ‘Yılın Uluslararası Bayisi' seçilirken, Polonyalı TB Kamyon & Treyler Serwis Sp. z o.o. bayiliğine PACCAR Financial Europe tarafından ‘Yılın Uluslararası Bayisi' ödülü

‘2019 Yılının Uluslararası DAF Bayisi’
DAF Trucks genel müdürü Harry Wolters: “Yılın Bayisi Ödülünü kazanabilmek için mükemmel hizmet sunmanın yanında ağır ve orta hizmet kamyonları, ticari hizmetler, PACCAR Parts ve PACCAR Financial gibi tüm operasyonları en iyi şekilde yürütmek gerekir.” Eindhoven’da yer alan Hollandalı LenGo firması bu ödülü kazanarak gayet prestijli bir firma olarak tanınmış olacak.

Harry Wolters konuşmasına şöyle devam etti: “Kazanan, işlerini büyütmek ve müşteri memnuniyetini geliştirmek için çok istekli olmalı. Bunu da yeni yerlere, ek sahalara, eğitimli teknisyenlere yatırım yaparak; atölye çalışma saatlerini ve servis kapasitesini artırarak gerçekleştirebilir. LenGo Otomotiv Grubu bünyesinde yer alan De Burgh, 2018'de gerçekten olağanüstü bir performans sergiledi. Aslında, yıllarca üstün performans göstermeye devam ediyorlar, yapıcı ve değerli bir DAF bayisi olmaya devam ediyorlar. De Burgh’un bilgili ve iyi eğitimli çalışanları tutku ve güçlü bir bağlılığa sahip, böylece üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlıyorlar. Tüm ekibi tebrik ediyoruz! ”

'2019 Yılı Uluslararası DAF Bayi Ödülü', DAF Trucks Genel Müdürü Harry Wolters tarafından LenGo Otomotiv Grubu hissedarı Marco Lennards'a verildi.

 ‘PACCAR Parts 2019 Yılın Uluslararası Bayisi Ödülü’ 

PACCAR Parts Europe Genel Müdürü Dick Leek: “Manchester, Huddersfield, Barnsley ve Oldham'da faaliyet gösteren İngiltereli F&G Commercials, müşterilerine yedek parça alanında en iyi hizmeti sunarak örnek olan bir firma” dedi. “Yedek parça tedariğinde sektör lideri olması ve sunduğu e-Ticaret çözümleri sayesinde, F&G Commercials maksimum araç çalışma süresi ve verimliliğe ulaşma noktasında nakliye firmalarını destekliyor. Ayrıca, F&G Commercials müşteri memnuniyetini daha da artırmak için yeni fikirler deneme ve PACCAR Parts girişimlerini benimseme konusunda istekli. Yeni binalara yapılan yatırımlar, online sipariş sistemlerinin genişletilmesi ve grup satış TRP yöneticisinin yanı sıra yedek parça satış yöneticilerinin atanması da bu müşteri odaklı, profesyonel yaklaşımın bir parçası.”

F&G Commercials Eş Genel Müdürleri Frank Woodhead ve Glenn Stevenson, “PACCAR Parts 2019 Yılı Uluslararası Bayisi” ödülünü PACCAR Parts Europe Genel Müdürü Dick Leek'ten teslim aldılar.

 ‘PACCAR Financial Europe 2019 Yılın Uluslararası Bayisi Ödülü’ 

PACCAR Financial Europe Genel Müdürü Gerrit-Jan Bas “Van Tilburg-Bastianen Grubu bünyesinde yer alan Varşova/Polonya’da faaliyet gösteren DAF bayisi TB Truck & Trailer Serwis Sp. z o.o. çok anlamlı sebeplerden “PACCAR Financial 2019 Yılın Uluslararası Bayisi”  ödülünü almaya layık görüldü. Bu bayi, müşterinin başarılı olması için neyin gerekli olduğunu bilen net bir vizyona sahip. TB Truck & Trailer Serwis'te müşteri memnuniyeti her zaman önce gelir. Toplam taşımacılık çözümlerine odaklanarak iş için en iyi kamyonu sağlayıp cazip bir finansman paketi ile özel onarım ve bakım sözleşmeleriyle birleştiriyorlar.”

PACCAR Financial Europe Genel Müdürü Gerrit-Jan Bas, TB Truck & Trailer Serwis'in genel müdürlerinden Thomas Martin ve Twan Verhoeven’e “2019 PACCAR Yılın En İyi Avrupa Uluslararası Bayisi” ödülünü verdi.

“2019 Uluslararası Ödüllerine” ek olarak, mükemmel genel satıcı performansı için altı Altın Ödül Kazananı tanınmıştır. Bu 2019 Altın Ödül Kazananlar: Fransa'da Ciron Alençon, Puglia, İtalya'da Delcom, İspanya'da Coruña bölgesinden Mabesoa, Almanya'da Thuisingen bölgesinden Hiltl Fahrzeugbau, Litvanya'dan Centrako ve Polonya'da Greater Poland'den ESA Trucks Polska.

Etiketler :