DAF’ın En İyi Kamyon Sürücüsü yarışmasına başvurular devam ediyor

DAF’ın En İyi Kamyon Sürücüsü yarışmasına başvurular devam ediyor

DAF Trucks ülke çapında en iyi kamyon sürücülerini bulmayı hedefleyerek “En iyi olanlar” ve “Kamyonu en iyi sürenler” için DAF Uluslararası Sürücü Mücadelesi’ni başlattı. DAF Sürücü Mücadelesi tüm sektörlerden tüm kamyon sürücülerinin katılımına açık.Türk sürücüler şu anda online bilgi testlerini çözüyor. Bu testte başarılı olan en iyi 4 sürücü, 5 Ağustos'ta İstanbul'da düzenlenecek olan Ulusal Sürücü Mücadelesi’ne katılmaya hak kazanacak....

DAF Trucks ülke çapında en iyi kamyon sürücülerini bulmayı hedefleyerek “En iyi olanlar” ve “Kamyonu en iyi sürenler” için DAF Uluslararası Sürücü Mücadelesi’ni başlattı. DAF Sürücü Mücadelesi tüm sektörlerden tüm kamyon sürücülerinin katılımına açık.

Türk sürücüler şu anda online bilgi testlerini çözüyor. Bu testte başarılı olan en iyi 4 sürücü, 5 Ağustos'ta İstanbul'da düzenlenecek olan Ulusal Sürücü Mücadelesi’ne katılmaya hak kazanacak. Finalistlerin ulaşım ve konaklama gibi hizmetleri DAF tarafından sağlanacak.

Bu 4 yarışmacı arasından kazanan 1 kişi 28-29 Eylül 2019 tarihlerinde Lüksemburg’da düzenlenecek Uluslararası Mücadele’de diğer ülke finalistlerine karşı mücadele edecek.

Başvuralar için: https://drivers.daf.com/tr-tr?MarketCode=TR

Etiketler :