DAF’tan 14 adet CF Electric çöp toplama kamyonu teslimatı

DAF’tan 14 adet CF Electric çöp toplama kamyonu teslimatı

DAF’tan 14 adet CF Electric çöp toplama kamyonu teslimatı

Cure Waste Management, tamamen elektrikli 7 DAF CF Electric çöp toplama kamyonunu teslim aldı. Tam elektrikli VDL yan yükleyicilerle donatılmış sessiz ve sıfır emisyonlu 6x2 araçlar; Eindhoven, Valkenswaard ve Geldrop-Mierlo bölgelerinde ev çöplerinin toplanması için kullanılacak.

Cure Waste Management; Eindhoven, Geldrop-Mierlo ve Valkenswaard'daki yerel yetkililerin dahil olduğu ortak bir girişim. Şirket; genel atık, kağıt, plastik, cam ve organik atık dahil olmak üzere yaklaşık 150.000 haneden çöp topluyor. Cure Waste Management ayrıca Eindhoven bölgesinde dört geri dönüşüm merkezi işletiyor.

Ek 7 adet elektrikli DAF yolda
Yeni teslim edilen araçlar, atık konteynerlerinin CF Electric'in kasasına sessiz ve tamamen otomatik olarak boşaltılmasını sağlayan elektrikli bir VDL yan yükleyici ile donatıldı. Cure Waste Management, yakında altı tanesi tamamen elektrikli arka yükleyiciyle donatılmış ek 7 adet DAF CF Electric kamyonu teslim alacaktır. Yedinci kamyon, hem yüzey hem de yeraltı atık konteynerlerini temizlemek için bir temizleme sistemi ile donatılacak.

Sürdürülebilirlik hedefi
Cure Waste Management Genel Müdürü Frans van Strijp, "Mümkün olduğu kadar sürdürülebilir bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz ve tamamen elektrikli CF Elektrikli kamyonlardan oluşan bu seri bu hedefe harika bir şekilde uyum sağlıyor. Kamyonlar, çöplerin sessiz ve sıfır emisyonlu bir şekilde toplanmasını sağlar. Bu da Eindhoven, Valkenswaard ve Geldrop-Mierlo'da yaşayanlar için harika bir haber. Yepyeni şarj istasyonumuz aynı anda birden fazla aracı hızla şarj etmemizi sağlıyor." diyor.

DAF CF Electric hakkında
DAF CF Electric'in kalbinde 350 kWh (315 kWh etkin) akü grubuyla çalışan 210 kW (240 kW tepe güç) bir elektrik motoru yer allıyor. Bu, kamyona yaklaşık 200 kilometrelik bir mesafe sağlıyor.

DAF: her uygulama için elektrik çözümleri
DAF, kapsamlı bir tam elektrikli araç serisi sunmaktadır. Kamyonların menzili 200 ile 500 kilometre arasındadır ve modele bağlı olarak kentsel, bölgesel ve ulusal ortamlarda kullanım için tasarlanmış.
DAF, birinci sınıf elektrikli kamyonlar sunmakla kalmayıp aynı zamanda sıfır emisyonlu e-kamyonların kullanımına sorunsuz bir geçiş sağlayan gelişmiş rota simülasyon modelleri sayesinde özel satın alma tavsiyeleriyle müşterilere aktif bir şekilde destek olur.
DAF ayrıca müşterilerine PACCAR şarj istasyonları ve elektrikli araçların sürülmesiyle ilgili eğitim de dahil olmak üzere eksiksiz bir özel hizmet paketi sunuyor.

Etiketler :