Daimler Trucks, kamyonlara nasıl ödeme yapılacağını öğretiyor

Daimler Trucks, kamyonlara nasıl ödeme yapılacağını öğretiyor

Daimler Trucks, araçlarının dijitalleştirilmesini sürekli olarak ileriye götürüyor. Bunun bir sonucu olarak sürücüleri günlük çalışmalarında stresten kurtuluyor. Ayrıca iş süreçleri daha verimli ve daha güvenli hale geliyor. Pilot projenin bir parçası olarak Daimler Trucks, bir kamyona yasal kapasiteleri olan kendi dijital kimliğini veriyor.Yeni geliştirilen dijital Truck-ID sayesinde kamyon kendisini diğer makinelere tanıtıyor. Tamamlayıcı Kamyon Cüzdanı platformu...

Daimler Trucks, araçlarının dijitalleştirilmesini sürekli olarak ileriye götürüyor. Bunun bir sonucu olarak sürücüleri günlük çalışmalarında stresten kurtuluyor. Ayrıca iş süreçleri daha verimli ve daha güvenli hale geliyor. Pilot projenin bir parçası olarak Daimler Trucks, bir kamyona yasal kapasiteleri olan kendi dijital kimliğini veriyor.

Yeni geliştirilen dijital Truck-ID sayesinde kamyon kendisini diğer makinelere tanıtıyor. Tamamlayıcı Kamyon Cüzdanı platformu teknolojisi, Truck-ID'nin ödemeler ve diğer uygulamalar için kullanılmasını sağlıyor. Elektrik şarj istasyonlarında başarılı otonom ödeme yapabiliyor. Teknolojik temel, yeni Mercedes-Benz Actros'un şifreleme işlemcisi olan Truck Data Center tarafından oluşturuldu.

Etiketler :