Dev filosuna 26 adet Safir Plus 2+1 VIP otobüs kattı

Dev filosuna 26 adet Safir Plus 2+1 VIP otobüs kattı

Kamil Koç, filosuna 26 adet Temsa otobüs aldı.

Temsa, Kamil Koç’a 26 adet Safir Plus VIP otobüs teslim etti. 26 adet otobüs teslimatı ile birlikte Kamil Koç’un filosunda 256 adet Temsa otobüs oldu. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen teslimat törenine Temsa Satış Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, Temsa Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Serkan Uzunay, Kamil Koç Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, Kamil Koç Finans Direktörü Ömer Faik Ünsal ve Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Temsa Satış Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, “Türkiye’nin en itibarlı seyahat şirketi Kamil Koç’a 26 adet Safir Plus 2+1 VIP otobüs teslim etmekten dolayı çok mutluyuz. 26 yeni otobüsle birlikte Kamil Koç’un filosunda 256 adet Temsa otobüs oldu. Türkiye’nin iki köklü firması olarak bu işbirliğimizi gelecekte daha da geliştirecek ve daha nice araç teslim törenlerinde birlikte olacağımıza inanıyorum. Temsa olarak bu yıl 50. yılımızı kutluyoruz. 50 yıldır üretmeye devam ediyoruz. Bu yıl pazarda planladığımız şekilde gidiyoruz. Çok güzel projelere imza attık” dedi.

Kamil Koç Operasyon Direktörü Çağatay Kepek de yaptığı açıklamada, “Kamil Koç olarak 100 yıla yakın tarihimiz boyunca ana hedefimiz yolcularımızı en konforlu ve en güvenli bir şekilde hizmet vermek oldu. Uzun yıllardır güçlü bir işbirliğimizin olduğu Temsa en büyük paydaşımız olarak bize geniş bir seçenek sağlıyor. Bugün teslim aldığımız 26 adet Temsa markalı araç ile birlikte sezon öncesi önemli bir adım atmış oluyoruz. Kamil Koç, her yıl olduğu gibi bu yılda kendisine son derece büyük hedefler koydu. Bu yılki yolcu hedefimiz 20 milyon. Filomuzdaki araç sayısı yaz kış değişmekle birlikte filomuzda yaz aylarında otobüs sayımız 1200 adetlerde oluyor” dedi.

Etiketler :