Dmed Diyaliz Hizmetleri’ne 24 adet Sprinter teslim edildi

Dmed Diyaliz Hizmetleri’ne 24 adet Sprinter teslim edildi

Dmed Diyaliz ve Sağlık Hiz.Ltd.Şti. satın aldığı 24 adet Sprinter Minibüs ile firma özelinde yılın en büyük Mercedes-Benz Sprinter alımını gerçekleştirdi. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi imkânları ve takas desteğiyle filosunu gençleştiren Dmed Diyaliz Hizmetleri, bünyesindeki araç sayısını da artırdı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, İzmit, Antalya, Samsun, Kayseri, Balıkesir, Zonguldak, Bartın, Kırklareli ve Kırşehir illerinde, diyaliz hasta taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Dmed Diyaliz Hizmetleri, Mercedes-Benz yıldızlı araçları filosuna ekledi. Dmed Diyaliz Hizmetleri, gerçekleştirdiği 24 adetlik Mercedes-Benz Sprinter Minibüs alımı ile filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 40’a çıkardı.

Mercedes-Benz Bayii Koluman Tarsus ve Koluman İstanbul’un satışını gerçekleştirdiği araçların teslimat töreni, Koluman İstanbul (Samandıra)’da gerçekleştirildi. Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Koluman Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Türkay Saltık, Koluman Tarsus Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Altuğ Şakaklı ve Koluman İstanbul Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ezgi Yıldız, araçları Dmed Diyaliz Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Gürbüz’e teslim ettiler.

Mercedes Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “2020 yılında segmentinin en çok tercih edilen aracı olan Sprinter, 2021 yılında da yolcu taşımacılığında konfor ve güvenlik arayanların tercihi olmayı sürdürüyor. Tüm müşterilerimize, kişiye özel olarak sunduğumuz finansman koşulları ve üstün satış sonrası hizmetlerimizle sürdürülebilir bir iş ortağı oluyoruz. Filosunu Mercedes-Benz Sprinter ile gençleştiren Dmed Diyaliz Hizmetleri’nin yeni araçlarının şirketlerine hayırlı olmasını diliyor, tüm Koluman Tarsus ve Koluman İstanbul çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Dmed Diyaliz Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Gürbüz: “Şirketimiz, başta büyükşehirler olmak üzere ülkemizin çeşitli illerinde diyaliz hasta taşımacılığı alanında faaliyetini sürdürüyor. Takas desteği haricinde Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu avantajlı kredi sayesinde tek seferde 24 adet aracı bünyemize katmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Yeni Mercedes-Benz Sprinter araçlar ile müşterilerimize en iyi, kaliteli ve konforlu hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Başta Mercedes-Benz yetkilileri olmak üzere Koluman Tarsus ve Koluman İstanbul yöneticileri ve bu alımı gerçekleştirmemizde uygun kredi imkânları sağlayan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e teşekkürlerimi sunuyor, araçlarımızın hem şirketimize hem de Mercedes-Benz ailesine hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Etiketler :