Erman Lojistik filosuna 5 adet Renault Trucks T serisi çekici kattı

Erman Lojistik filosuna 5 adet Renault Trucks T serisi çekici kattı

Mersin merkezli Erman Lojistik, filosuna 5 adet Renault Trucks T serisi çekici kattı. Mersin’in önde gelen frigorifik taşımacılarından olan Erman Lojistik’in filosuna kattığı 5 adet Renault Trucks çekici için düzenlenen teslimat törenine Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Erman Lojistik Genel Müdürü Emrah Deniz, Finans Müdürü Erman Deniz, Renault Trucks Pazarlama Müdürü Şebnem Uygurtürk ve Satış...

Mersin merkezli Erman Lojistik, filosuna 5 adet Renault Trucks T serisi çekici kattı. Mersin’in önde gelen frigorifik taşımacılarından olan Erman Lojistik’in filosuna kattığı 5 adet Renault Trucks çekici için düzenlenen teslimat törenine Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Erman Lojistik Genel Müdürü Emrah Deniz, Finans Müdürü Erman Deniz, Renault Trucks Pazarlama Müdürü Şebnem Uygurtürk ve Satış Sonrası Bölge Müdürü Can Satır katıldı. 

Teslimat töreninde konuşacan Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Erman Lojistik’in Renault Trucks çekicilerini tercih etmelerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Renault Trucks çekicilerin Mersin ve bölgesinde çok tutulduğunu ifade eden Ömer Bursalıoğlu, Erman Lojistik’in Renault Trucks araçları tercih etmesinin önemli bir referans olduğunu çünkü Erman Lojistik’in en iyi araçları tercih ettiğini ifade etti. 

Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz de yaptığı açıklamada Renault Trucks çekicilerin konforu, yakıt tüketimi avantajı, yüksek performansı nedeniyle tercih ettiklerini söyledi. Özellikle tercihte sosyal ilişkilerin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Mehmet Deniz, son olarak baş şoförlerinin yaptığı testte aracı çok beğendiğini ve filolarına 5 adet Renault Trucks katmaya karar verdiklerini kaydetti.

Araç alımında ve şirket yönetiminde yeşil lojistiğe önem verdiklerini kaydeden Deniz, Türkiye’de ilk Euro 5, Euro 6 kullanan firma olduklarını sözlerine ekledi.  İskandinavya ülkelerine soğuk zincir taşımacılığı hizmeti verdiklerini anlatan Mehmet Deniz, sürücülerinin uzak bölgelere gitmelerinden dolayı kullandıkları araçların kaliteli, kendilerini yormayan araçlar olmasını istediklerini vurguladı.

Etiketler :