Ford Trucks'tan Güler Nakliyat’a 40 adet F-MAX

Ford Trucks'tan Güler Nakliyat’a 40 adet F-MAX

1976 Yılında Naci Güler Bey tarafından İstanbul’da Güler Kardeşler olarak sektördeki ilk adımını atan lojistik sektörünün önde gelen köklü şirketlerinden Güler Nakliyat, filosunu güçlendirmek ve verimliliğini artırmak amacıyla 40 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile filosunu genişletiyor. Güler Nakliyat Şekerpınar Lojistik Üssü’nde düzenlenen araç teslimat töreninde yatırımı planlanan 40 araçlık alımın ilk...

1976 Yılında Naci Güler Bey tarafından İstanbul’da Güler Kardeşler olarak sektördeki ilk adımını atan lojistik sektörünün önde gelen köklü şirketlerinden Güler Nakliyat, filosunu güçlendirmek ve verimliliğini artırmak amacıyla 40 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile filosunu genişletiyor. 

Güler Nakliyat Şekerpınar Lojistik Üssü’nde düzenlenen araç teslimat töreninde yatırımı planlanan 40 araçlık alımın ilk 10 adedi teslim edilirken, Ford Trucks yönetimi tarafından Güler Nakliyat’a teşekkür plaketi takdim edildi. Gerçekleştirilen teslimat törenine Güler Nakliyat  Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güler, Genel Müdür Şenol Güler, Genel Müdür Yardımcısı Durmuş Güler, Ford Trucks Satış Müdürü Murat Bakış, FSM Demirbaş Otomotiv Satış Müdürü Cem Akkaya ve firma çalışanları katıldılar.

Güler: “F-MAX, bize operasyonlarımızda önemli bir verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlayacak”

Teslimat töreninde Güler Nakliyat’ın 40 adet F-MAX alım planına ve hedeflerine değinen Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güler şunları kaydetti: “Müşteri odaklı çalışmanın tek koşul olduğu günümüzde kendi öz değer yargılarımızdan aldığımız güç;  620 adetlik öz mal ve kiralık araç filosu, 9 Şube, 5 Lojistik Üssü, 135.000 m2  açık ve kapalı tesis alanı, yurtiçi deneyimi yüksek, yenilikçi ,dinamik kadromuzla hizmet kalitemizi sürekli arttırıyoruz. Müşterilerimizin beklenti ve gereksinimlerini en üst seviyede karşılamak için de kalite, hizmet, maliyet ve esneklik ekseninde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda filomuzu, 40 adet 2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletme kararı aldık. Kurulduğumuz zamandan beri Ford Trucks ile iş birliği içindeyiz. Gerek sunduğu satış sonrası servis ve hizmetler gerekse de 60 yıllık kamyon üretim, ürün geliştirme ve çözüm üretme yetkinliği bu kararımızda önemli bir etken oldu. Ayrıca, birçok ülkede yılın kamyonu seçilen F-MAX, 500 PS gücü, düşük yakıt tüketimi ve dikkat çeken yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile operasyonlarımızda büyük verimlilik ve katkı sağlayacak. F-MAX’in bakım maliyetlerinin azalması, düşük yakıt tüketimi sahip olma maliyetimizi düşürürken, ileri teknolojik donanımları, geniş ve konforlu kabini de kaptanlarımızın gerekli ihtiyaçlarını karşılayacak.”

‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu’ ödüllü F-MAX araçlarının güç, konfor ve ekonomi yönünden en üst seviyede olduğunu vurgulayan Ford Trucks Satış Müdürü Murat Bakış da F-MAX’in Güler Nakliyat filosuna değer katacağına inandığını belirterek, bizim için önemli ve referans müşterimizle iş birliklerinin daha da büyüyerek ilerleyeceğini belirtti.

Etiketler :