Ford Trucks’tan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 78 adet aktarma aracı

Ford Trucks’tan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 78 adet aktarma aracı

Ford Trucks, Türkiye ve Avrupa’da belediyelerin tercihi olmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de katı atık aktarma araçları filosu için Eskişehir’de üretilen Ford Trucks marka araçları tercih etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olarak kurulan, Türkiye’nin önde gelen çevre yönetim şirketlerinden İSTAÇ’ın açtığı ihaleyi kazanan Ford Trucks, toplam 78 adet atık aktarma aracını 21 Ekim Çarşamba günü İstanbul Kemerburgaz’da...

Ford Trucks, Türkiye ve Avrupa’da belediyelerin tercihi olmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de katı atık aktarma araçları filosu için Eskişehir’de üretilen Ford Trucks marka araçları tercih etti. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olarak kurulan, Türkiye’nin önde gelen çevre yönetim şirketlerinden İSTAÇ’ın açtığı ihaleyi kazanan Ford Trucks, toplam 78 adet atık aktarma aracını 21 Ekim Çarşamba günü İstanbul Kemerburgaz’da düzenlenen törenle teslim etti. Araçların Hizmete Alım Töreni'nde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Genel Sekteri Can Akın Çağlar’ın yanı sıra, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ile Ford Trucks Kamu, Özel ve 2. El Satış Müdürü Deniz Durmaz katıldı. 

Etiketler :