FUSO’dan TEMSA’ya iki ödül

FUSO’dan TEMSA’ya iki ödül

TEMSA, FUSO’nun 15 ülkedeki lisanslı üreticilerinin ödüllendirildiği uluslararası etkinlikte, toplam üç kategorinin ikisinde ödüle layık görülerek küresel arenadaki konumunu güçlendirdi.

FUSO, düzenlediği çevrimiçi etkinlikle dünyanın dört bir yanından iş ortaklarını bir araya getirdi. Yıl içinde belirlenen kalite hedeflerinin değerlendirilmesi ve FUSO markasının daha ileriye taşınması için stratejilerin masaya yatırıldığı etkinlik, düzenlenen Kalite Ödülleri ile sona erdi. FUSO’nun lisanslı üretim tesislerinden temsilcilerin katıldığı ödül töreninde, FUSO iş ortakları üç kategoride ödüllendirildi.

Söz konusu etkinlikte Üretim Mühendisi Vedat Çekici tarafından temsil edilen TEMSA, “Ürün ve Süreç Uyumu” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olurken, “Genel Performans” kategorisinde de ilk üç içerisinde yer almayı başardı. Böylece geçtiğimiz yıllardaki başarılarını daha ileriye taşıyan TEMSA, FUSO’nun Türkiye’deki temsilcisi ve lisanslı üreticisi olarak küresel arenadaki konumunu güçlendirmeyi sürdürdü.

Son 30 yıldır TEMSA distribütörlüğünde Türkiye pazarında önemli başarılara imza atan Fuso Canter, geçtiğimiz aylarda yenilenen araçlarını tanıtmıştı. 3,5 tondan 8,5 tona kadar uzanan yelpazede 7 farklı modeli bulunan Fuso Canter, özellikle yüksek taşıma kapasitesi ve düşük yakıt tüketimi ile rakiplerine göre araç sahiplerine ciddi maliyet avantajı sağlıyor.

Etiketler :