Hüner Lojistik filosuna 500 adet Volvo Trucks FH500

Hüner Lojistik filosuna 500 adet Volvo Trucks FH500

Hüner Lojistik filosuna 500 adet Volvo Trucks FH500

huner.jpg

Volvo Trucks, Hüner Lojistik’e 500 adet FH500 çekici teslim etti. Düzenlenen teslimat törenine Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Volvo Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Per Erik Lindström, Temsa İş Makinaları Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya, Hüner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, Temsa İş Makinaları Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Özen ve Temsa İş Makinaları Pazarlama ve Etkinlik Yöneticisi Sinem Eroğlu Bulad katıldı.

toplu-fotograf.jpg

Temsa İş Makinaları Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya, “2017 yılından bu yana kadar Türkiye icinde ciddi yatırımalarla operasyonlarımızı büyütmeye başladık. Ciddi bir potansiyele ulaştık. İşine önem veren her büyük kuruluş gibi Hüner Lojistik ile önemli bir işbirliğine imza atıyoruz. Bugün burada 500 adet FH 500 aracımızın teslimatı ile ilgili buradayız. Bu araçlarımızın tamamını Mayıs ayanım kadar tamamlayacağız. Volvo Trucks markasınının verimli, çevreci ve güvenliği ile öne çıkıyor. 16 ton üstünde Türkiye pazarı 32 bine doğru gidiyor. Pazarı şu an uluslararası nakliye domine ediyor. Volvo olarak

Volvo Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Per Erik Lindström, “Biz şu an dünya çapında 130 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Küresel bir şirketiz. Sürdürülebilir ile ilgili önemli çalışmalar yapıyoruz. Elektrikli ve hibrit üzerine çalışıyoruz. Volvo Trucks olarak Temsa ile işbirliğimiz çok iyi gidiyor. Türkiye’de de en çekici en değer katan firma olmak istiyoruz.

Hüner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, “1995 yılında yola çıktığımız andan bu yana istikraralı bir şekilde büyümemizi sürdürüyoruz. Bugünkü yatırımımızın Volvo Trucks ile olması tesadüf değil. Önümüzdeki yıllarda bu yatırımın devam etmesini arzuluyorum. Şu andaki alımımız ön kaynak ile gerçekleşti. Şu an bu alımla birlikte 950 çekiciye ulaşacağız” dedi.

huner-001.jpg

20221221-114243.jpg

 

Etiketler :