İşte Iveco'nun yüzde 100 bağlantılı çekicisi S-WAY

İşte Iveco'nun yüzde 100 bağlantılı çekicisi S-WAY

Iveco’nun sürücü merkezli yüzde 100 bağlantılı çekicisi S-WAY Madrid’de tanıtıldı. Tamamen sürücünün ve sahibinin ihtiyaçlarına göre tasarlanan yeni kabini ile Iveco S-WAY, sürücü merkezli, sürdürülebilirlik ve Toplam Sahip Olma Maliyetinin düşürmeyi amaçlıyor.Yeni kabini sürücünün ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanan S-WAY’in kabininde olağanüstü sürüş ergonomisi, geniş ortamı, işlevselliği konforla birleştirilmiş ve ayrıca güvenilirliği...

Iveco’nun sürücü merkezli yüzde 100 bağlantılı çekicisi S-WAY Madrid’de tanıtıldı. Tamamen sürücünün ve sahibinin ihtiyaçlarına göre tasarlanan yeni kabini ile Iveco S-WAY, sürücü merkezli, sürdürülebilirlik ve Toplam Sahip Olma Maliyetinin düşürmeyi amaçlıyor.

Yeni kabini sürücünün ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanan S-WAY’in kabininde olağanüstü sürüş ergonomisi, geniş ortamı, işlevselliği konforla birleştirilmiş ve ayrıca güvenilirliği ile de ön plana çıkıyor. 

Kabini sıfırdan tasarlanan Iveco S-WAY, maliyet tasarrufu ve verimlilik sağlıyor. Yeni tasarım, aerodinamik performansı optimize ederek aracın yakıt verimliliğini yüzde 4’e kadar çıkartıyor. Ayrıca çok parçalı tampon gibi tasarımı ile onarım maliyetlerini azaltıyor. 

Iveco X-WAY, yeni geliştirilen bağlantı kutusu ile verileri gerçek zamanlı olarak topluyor ve işliyor. Microsoft ile ortaklaşa geliştirilen veri depolama ve yönetimi MyIVECO portalı ve uygulaması aracılığı ile mobil cihazlarda veya PC’lerde sürekli olarak araca bağlanıyor. 

Etiketler :