IVECO Otomotiv, Logitrans 2022’de 3 aracı ile yerini aldı

IVECO Otomotiv, Logitrans 2022’de 3 aracı ile yerini aldı

IVECO Otomotiv, Logitrans 2022’de 3 aracı ile yerini aldı.

IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv, uluslararası nakliye sektörüne yönelik üç aracı ile Logitrans 2022 Fuarı’nda yerini aldı. IVECO Otomotiv, Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bu yıl 15. kez düzenlenen Logitrans Fuarı’nda S-WAY çekicisini. 3.5 ton Daily panel van ve 3.5 ton Daily şasi araçlarını sergiledi. Fuardaki IVECO standında IVECO Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Çayan Tubay ve Hafif ve Orta Vasıta Satış Müdürü Özer İşler bir basın toplantısı düzenledi.

IVECO Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Çayan Tubay, yaptığı konuşmada sergiledikleri S-WAY’in 2020 yılı başında piyasaya sürüldüğünü hatırlatarak şöyle devam etti: “S-WAY aracımız 2020 yılından bu yana Türkiye’de toplam 2 bin 500 adet satıldı. S-WAY ile pazar payımız her geçen gün biraz daha artıyor. Uzun yol araçlarımızı otomatik klima ve park kliması ile birlikte sunuyoruz. Ayrıca havalı kabin süspansiyonu, ADR, ZF intarder, 463 KW güçlü motor freni gibi özellikler aracımızda standart. Uzun yol taşımacılığı için IVECO Cursor 13 litre, 530 BG motorlu araçlarımız tercih ediliyor.”

IVECO Otomotiv Hafif ve Orta Vasıta Satış Müdürü Özer İşler ise yaptığı konuşmada, IVECO Daily’nin 3.5 ton segmentinde uzun yol ekspres taşımacılığında en çok tercih edilen araçlardan biri olduğunu söyledi. Özellikle tek tekerlekli 16 m3 panelvan modellerinin uzun yol ekspres taşımacılığında daha çok tercih edildiğinin altını çizen Özer İşler, “Daisy modellerimizin öne çıkan özelliklerinden biri de aracımızın C tipi kamyon şasisi olması ve bu da araçlarımızın yıpranmasını geciktiriyor. Diğer bir güçlü tarafımız ise Hi Matic tork konvertörlü tam otomatik şanzıman seçeceği. Kısa sürede Daisy satışlarımızın yüzde 20’sini otomatik şanzıman oluşturmaya başladı. Otomatik şanzıman hem şehiriçinde hem de uzun yılda büyük konfor sağlıyor” dedi.

 

Etiketler :