Iveco’dan ABC Lojistik’e 100 adet S WAY

Iveco’dan ABC Lojistik’e 100 adet S WAY

Iveco, ABC Lojistik’e 100 adet S WAY teslim etti.

ergun-bilen-hakki-isinak.jpg

Iveco, ABC Lojistik’e 100 adet S WAY teslim etti. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen teslimat törenine IVECO Genel Müdürü Hakkı Işınak, ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, IVECO Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz, IVECO Müşteri ve Ürün Destek Müdürü Mustafa Er, IVECO Ağır Vasıta Satış Müdürü Murat Uçaklı, IVECO Ağır Vasıta İş Geliştirme Müdürü Tayfun Fıçıcı, Ağır Vasıta Bölge Satış Müdürü Murat Aydoğan, Gülsoylar IVECO Satış Yöneticisi Candan Gülsoy,  IVECO İletişim Tülay Gürler katıldı. 

IVECO Genel Müdürü Hakkı Işınak, “Bizim için çok önemli bir teslimat. İlk büyük filo teslimatını yapıyoruz. Pandemi hala devam ediyor. Yansımaları lojistik sektörüne farklı oldu. 3.5 ton üstü ticari araç sektörü yüzde 92 büyüdü. E-ticaretin büyümesi, evden çalışmanını artması bunda etkili oldu.

Bizi tercih ettiği için ABC Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen’e çok teşekkür ediyorum. Yatırım IVECO’dan yana tercih etti.

2022 yılı çip krizinin düşüşe geçeceği düşüncesindeyim. Pazarda geçen yıla oranla ilk iki ay yüzde 4 gibi bir düşüş oldu. Bu da bulunabilirlikten kaynaklanıyor. Biz marka olarak her zaman müşterimizin yanındayız.  Bulunabilirlik sorunu hiç yaşanmamış olsaydı talepler daha çok artacaktı.”

ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, “1992 yılında kurulduk. 1995 yılında C2 belgemizi aldık. Şu anda 450 çekici, 600’den fazla treylerimiz var. Treyler sayımızı 1000 adede çıkartacağız. Gerçekten IVECO’nun insan ilişkileri çok iyi.  Bizim 150 araç alma hedefimiz vardı ama çip krizinden dolayı 100 adet alabildik. Bu yıl 50 adet daha çekici almayı hedefliyoruz” dedi.

 

Etiketler :