IVECO’dan Atom Lojistik’e 100 adet S-WAY

IVECO’dan Atom Lojistik’e 100 adet S-WAY

IVECO’dan Atom Lojistik’e 100 adet S-WAY

iveco-atom-lojistik.jpg

IVECO, Atom Lojistik’e 100 adet S-WAY çekici teslim etti. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen teslimat törenine IVECO Asya Bölgesi’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Koray Kurşunoğlu, IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, Atom Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Onur Okumuş, IVECO Müşteri ve Ürün Destek Müdürü Mustafa Er, IVECO Pazarlama ve İletişim Melis Orhan, IVECO İletişim Tülay Gürler katıldı.

hakki-isinak.jpg

IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Çok heyacanlıyız. Bugün 100 adet IVECO S-WAY’in teslimatını yapacağız. Bu arada ilk elektrikli Nikola’nın sahibi de Atom Lojistik olacak” dedi.

Hakkı Işınak konuşmasına şöyle devam etti: "IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak; ‘S WAY ile hedeflediğimiz başarıya ulaştığımızı görmek bizler için büyük mutluluk ama kesinlikle tesadüf değil. Aracın tasarımlarını ve teknik özelliklerini gördüğümüzde S WAY’in Türkiye çekici pazarında tercih edilen çekicilerden olacağını biliyorduk. Aracın aerodinamik performansını en üst düzeye çıkarmak için her ayrıntının dikkatle tasarlandığı S WAY, gerçek anlamda yakıt verimliliği ve düşük Toplam Sahip Olma Maliyeti sunmaktadır. 2023 yılında da S WAY ile çekici sektöründe pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz."

atom-lojistik-yonetim-kurulu-baskani-onur-okumusjpg.jpg

Atom Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Onur Okumuş, “Gerek satış öncesi gerekse satış sonrası desteklerinden dolayı IVECO Türkiye’ye teşekkür ederim. Atom Lojistik’in en büyük hedefi global bir lojistik haline gelmektir. Nikola’nın ilk siparişini vermekten dolayı mutlu ve gururluyuz” dedi ve ekledi: "2021 yılında filosuna kattığı 10 adet S WAY çekiciden elde ettikleri yakıt tasarrufu ve performansın bu yeni anlaşmada önemli rol oynadığını belirten Atom Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Onur Okumuş, ‘Atom Lojistik ve grup firmamız Arspet’ ile beraber Türkiye’nin en büyük IVECO araç filosuna sahip firması olarak filomuzu genişletmeye devam ederken, bilgi ve deneyimlerinden faydalandığımız IVECO Yetkili Satıcısı AYTOK ile çalıştık. IVECO markasının sunduğu yüksek teknolojiyle donatılmış araçların filomuza değer katmaya devam edeceğine ve kusursuz hizmet kalitemizi daha da yükselteceğine inanıyoruz. Gelecek filo yatırımlarımızı da yine IVECO Yetkili Satıcısı AYTOK ile ihtiyaçlarımız doğrultusunda sürdürmeyi planlıyoruz.”

IVECO Yetkili Satıcısı AYTOK tarafından teslimatı yapılan 50 adetlik S-WAY çekici ile ATOM Lojistik filosundaki IVECO sayısını artırdı. 530 beygir gücünde Euro 6 E kriterlerine uygun FPT Endüstriyel yapımı motora sahip S-WAY çekiciler, Avrupa’nın çeşitli noktalarına karayolu taşımacılık hizmeti verecek.

atom-lojistik-iveco.jpg