Kontur Turizm, 3 adet Tourismo siparişinin 2’sini teslim aldı

Kontur Turizm, 3 adet Tourismo siparişinin 2’sini teslim aldı

Mercedes-Benz Türk, Kontur Turizm’e 3 adet Tourismo teslimatı gerçekleştirmeyi planlıyor. 3 adetlik teslimatın başlangıcı olan Powershift otomatik şanzımanlı ve aktif filtre yazılımı ile donatılmış olan 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 teslimatı, 27 Ekim’de gerçekleştirildi.

Konya merkezli yolcu taşıma şirketi Kontur Turizm, bunun ilk adımı olarak filosuna 3 adet Mercedes-Benz Tourismo’yu ekliyor. Kontur Turizm, gerçekleştireceği 3 adetlik Tourismo 16 2+1 alımına, 2 adet Tourismo 16 ile başladı. Şehirler arası yolcu taşımacılığı faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Kontur Turizm; başta İstanbul, İzmir, Konya, Adana ve Antalya olmak üzere onlarca ilde faaliyetlerinin tamamını Mercedes-Benz modellerinden oluşan 40 adet otobüs ile sürdürüyor.

Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş kredi desteğiyle Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Bayraktarlar Merkon Konya tarafından yapılan satışın ardından 27 Ekim günü gerçekleştirilen törende; Kontur Turizm Genel Müdürü Ertuğrul Sarıhan, Kontur Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Karakuş ve Timuçin Karakuş araçlarını; Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Grup Müdürü Özgür Taşgın, Bayraktarlar Merkon Konya Genel Müdürü Mehmet Akyol ve Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş’tan teslim aldı.

Yeni otobüsler son teknolojiyle donatıldı, müşteri konforuna odaklanıldı

İnsanların en güvenli ve konforlu seyahat deneyimi yaşamalarını odağına ve önceliğine koyan Mercedes-Benz Türk, 2021 yılında otobüslerinde sunduğu yenilikler ile seyahatlerdeki “Yeni Standartları” belirliyor.

Yeni Standartlar 3 ana başlık altında özetleniyor:

1. Yeni Güvenlik Standartları

2. Yeni Konfor Standartları

3. Yeni Ekonomik Sürüş Standartları

Etiketler :