MAN Antalya’daki bayi ve servis ağını Meçikoğulları Otomotiv ile daha da genişletti

MAN Antalya’daki bayi ve servis ağını Meçikoğulları Otomotiv ile daha da genişletti

Türkiye genelinde bayi ağını güçlendirmeyi sürdüren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., satış ve hizmet ağını yeni bayilerle genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti sunma hedefiyle çalışan MAN Ailesi’ne bu kez de otomotiv ürün ve hizmetlerinde Türkiye'nin lider tüketici odaklı şirketi Meçikoğulları Otomotiv katıldı.

man-me-iko-ullar-otomotiv.jpg

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Türkiye genelinde bayi ağını yeni katılımlarla genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. 7/24 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını Türkiye’nin farklı bölgelerindeki müşterileri için daha ulaşılabilir kılmayı hedefleyen MAN Ailesi’ne katılan son bayi ise, sektörün köklü firmalarından Meçikoğulları Otomotiv oldu. Bayi ve yetkili servis hizmet sözleşmesi imzalanan firma, Antalya bölgesinde MAN’ın kamyon, otobüs, hafif ticari araçları için yetkili servis olarak hizmet verecek.

Sektörde üç kuşaktır süren başarıyla hizmet veriyor

Üç kuşaktır otomotiv ürün ve hizmetlerinde başarıyla hizmet veren Türkiye'nin lider tüketici odaklı şirketlerinden Meçikoğulları Otomotiv, 1945 yılında Burdur’un Bucak ilçesinde kuruldu. Karoser İmalathanesi ile faaliyet hayatına başlayan şirket, 1960 yılında otomotiv sektörüne giriş yaptı. Otomobil, ağır ve hafif ticari araç alım satışlarında yakalanan başarının ardından 1966’dan sonra bayilik üstlenmeye başlayan şirket, 2000 yılında Burdur’da yetkili bayi olarak ilk 4S plazasını açtı. Aynı dönemde Isparta’da da satış showroomunu açan Meçikoğulları Otomotiv, 2021’den bu yana bayilik faaliyetlerini sürdürüyor.

2013 yılı itibarı ile Antalya’da açılışı yapılan 4S TRUCK plazada Mehmet Furkan Meçikoğlu liderliğinde hizmet vermeye devam eden şirket, buradaki plazasında bundan sonra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin bayi ve yetkili servisi olarak, MAN müşterilerine de hizmet sunacak.

“Meçikoğulları Otomotiv farkı ile MAN müşterilerine en iyi hizmeti sunacağız”

MAN ile yeni bir yola çıkmaktan mutlu olduklarını belirten Meçikoğulları Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Furkan Meçikoğlu, “Şirket olarak, sektörde köklü bir geçmişe ve tecrübeye sahibiz. Bizim için önemli iş birliği yaptığımız paydaşlarımız ile iyi iletişim içinde müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktır. Bunu da bugüne kadar başarı ile sürdürerek, ülkemizin bu alandaki en yüksek değer ve güvenirliliğe sahip markalarından biri olduk. Hizmet ağımızı ve müşteri portföyümüzü bugün de MAN markası ile daha da genişletiyoruz. MAN ağır ticari araç sektöründe gerek yeni nesil araçları gerekse de hizmet kalitesi ile öne çıkmış başarılı markalardan bir tanesidir. Şimdi bu başarıyı imza attığımız bu yeni iş birliği ile hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız. MAN ile çıktığımız bu yeni yolda hedefimiz yine 7/24 MAN müşterilerine hizmet vermek olacak. Antalya bölgesindeki MAN müşterilerini bugünden sonra Meçikoğulları Otomotiv farkı ile en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceğiz. Bu konuda sektördeki köklü tecrübemize ve yetkin insan kayağımıza ve elbette potansiyelimize güveniyoruz” diyerek, iş birliklerinin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.

“Türkiye’nin dört bir yanında MAN kalitesini daha ulaşılabilir kılmayı hedefliyoruz”

Meçikoğulları Otomotiv ile bayi ağlarını daha da güçlendirdiklerini vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Direktörü Aydın Yumrukçal, şunları söyledi: “MAN olarak, bizi sektörde farklı kılan sadece üstün nitelikli araçlarımız değil, aynı zamanda satış ve satış sonrası müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesidir. Türkiye ithal kamyon çekici pazarının geleneksel lideri olarak, bu hizmet kalitesinin ülkemizin dört bir yanında tüm müşterilerimiz için daha ulaşılabilir kılma hedefiyle bayi ve servis ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Bugün de bu hedefimizi, köklü tecrübesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörünün güvenilir markalarından biri olan Meçikoğulları Otomotiv ile bir adım daha ileri taşıdık. Meçikoğulları Otomotiv hem bayi hem de yetkili servis olarak, Antalya bölgesinde satış ve satış sonrası hizmetlerde MAN müşterilerine hizmet sunacak. Bugün attığımız bu imza ile Türkiye genelindeki bayi sayımızı 16’ya, yetkili servis sayımızı da 34’e çıkartmış olduk. Önümüzdeki süreçte de yeni iş birlikleri ile markamızın araç ve hizmet kalitesinin ülkemizin farklı noktalarına taşımaya devam edeceğiz. Aramıza katılan Meçikoğulları Otomotiv’e bir kez daha MAN Ailesi’ne ‘Hoş geldiniz’ diyor ve yeni iş birliğimizin her iki firmaya da hayırlı olmasını diliyorum.”

Etiketler :