MAN, Kamil Koç’a 20 adet otobüs teslim etti

MAN, Kamil Koç’a 20 adet otobüs teslim etti

Türkiye’nin en önemli otobüs firmalarından Kamil Koç, filosuna 20 adet MAN otobüs kattı.

tuncaybekiroglu-kadirboysan.jpgMAN, Kamil Koç’a 20 adet otobüs teslim etti. MAN’ın İstanbul İkitelli’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, MAN Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Kamil Koç Genel Müdürü Kadir Boysan katıldı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, MAN ve Kamil Koç arasındaki ilişkinin uzun yıllara dayandığını söyledi. Dünyanın kendi alanındaki iki büyük firmasının işbirliğinin daha uzun yıllar devam etmesini dilediğini söyleyen Tuncay Bekiroğlu, Kamil Koç’a MAN kalitesini tercih ettikleri için teşekkür etti.

MAN Otobüs Satış Direktörü Can Cansu da yaptığı konuşmada, Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yılın zorlu geçtiğini buna rağmen MAN olarak 99 adet otobüs satma başarısı gösterdiklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl Türkiye seyahat otobüs pazarındaki paylarını yüzde 21’e yükselttiklerini kaydeden Can Cansu, hedeflerinin aşılama çalışmalarının artması ile önümüzdeki aylarda pazarın hareketlenmesini beklediklerini belirtti. Amaçlarının 2021’de de başarı grafiklerini sürdürmek olduğunu kaydeden Cansu, “Bugün Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşımacılığı firması olan Kamil Koç’a 20 adet otobüs teslim ediyoruz. Bu teslimat bu yılki ilk büyük teslimatımız. Yeni otobüslerin Kamil Koç’a hayırlı olmasını ve işbirliğimizin gelecekte de devam etmesini diliyorum” dedi.

Kamil Koç Genel Müdürü Kadir Boysan, Türkiye’nin en büyük karayolu taşımacılığı firması olduklarını belirterek, “Böyle zor biri dönemde 20 adet MAN otobüsünü firmamıza katıyoruz.Kamil Koç olarak amacımız yolcularımıza konforlu ve hijyenik hizmet vermek. Kamil Koç olarak pazar küçülse de büyümeye devam ettik. Bugün Kamil Koç olarak 500’den fazla noktada varış-kalkış yapıyoruz. Türkiye’nin 70 ilinde faaliyetimiz bulunuyor. Bu 20 araçlık yatırım bu yılki ilk yatırımımız ama yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Etiketler :