Mercedes-Benz ile #KafayıDeğiştirenler​ serisinin ilk bölümü yayınlandı

Mercedes-Benz ile #KafayıDeğiştirenler​ serisinin ilk bölümü yayınlandı

Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs’ün yeni Youtube kanalında #KafayıDeğiştirenler​ serisi başlıyor. Video serisinde Hüner Global Lojistik Genel Müdürü Ercan Kulaksız, Deveci Nakliyat’tan Volkan Sarıca ve yardımcı şoförü Ziya Erden, Transaktaş Global Lojistik firmasının baş şoförü Ethem Onur konuk olacak.

Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs’ün Youtube kanalı yeni içerikleriyle zenginleşiyor. Kanalın #KafayıDeğiştirenler isimli yeni video serisinde, büyük filo işletmelerinde doğru araca yapılan yatırım sayesinde yöneticilerin esas işlerine odaklanabilmesi, küçük filo işletmelerinde aracın sağladığı ekonomik avantajların firmaya sağladığı büyüme fırsatı, şoförler açısından da aracın ev konforunun sağladığı rahatlık kadar eşit konfor sunması ile ilgili konular anlatılıyor.

Üç bölüm sürecek olan yeni video serisinde; yatırım tercihini Mercedes-Benz’den yana kullanan Hüner Global Lojistik Genel Müdürü Ercan Kulaksız, Deveci Nakliyat’tan Volkan Sarıca ve yardımcı şoförü Ziya Erden, Transaktaş Global Lojistik firmasının baş şoförü Ethem Onur, deneyimlerini aktarıyor. Programın ev sahipliğini ise Mercedes-Benz Yeni Actros 1851 üstleniyor.

#KafayıDeğiştirenler serisinin ilk bölümü için “Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs” Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz. #KafayıDeğiştirenler serisinde Volkan Sarıca’nın yer aldığı ilk filmi izlemek için tıklayabilirsiniz.

Etiketler :