Mercedes-Benz Türk’ten Kılıç Grup'a 150 adet Actros

Mercedes-Benz Türk’ten Kılıç Grup'a 150 adet Actros

Kılıç Grup’a 150 adet Actros teslim eden Mercedes-Benz Türk, 2012 yılından bu yana Kılıç Grup’a 1200’den fazla araç teslim etti.

mercedes-benz-turk-kilic-grup22.jpg

Mercedes-Benz Türk, Kılıç Grup'a 150 adet Mercedes-Benz Actros teslim etti. Baltalimanı Angel Blue Restaurant’ta düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç, Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Kılıç Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Yücel Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Saraç, Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Miray Kutlu ve Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar İcra Kurulu Üyesi Ali Saltık katıldı.

mercedes-benz-turk-kilic-grup5.jpg

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt teslimat töreninde yaptığı konuşmada Mercedes-Benz Actros’un sektörün tüm beklentilerini karşılayan bir araç olduğunu söyledi. Actros’un Türkiye’nin en çok tercih edilen çekicisi olduğunu ifade eden Alper Kurt, Kılıç Grup’a 150 adet daha araç teslim etmekten dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Kılıç Grup ile uzun yıllara dayanan bir işbirliklerinin olduğunu ifade eden Kurt, bu zamana kadar 1000’den fazla Mercedes-Benz aracın Kılıç Grup’a teslim edildiğinin altını çizdi.

mercedes-benz-turk-kilic-grup12.jpg

Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç da yaptığı konuşmada 2012 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk’ten 1200’ün üstünde araç aldıklarını söyledi. Kılıç Grup olarak Mercedes-Benz Türk ve Koluman Motorlu Araçlar ile  çok iyi bir işbirliklerinin olduğunu anlatan Ayhan Kılıç, bundan sonra da yola Mercedes-Benz Türk ile devam edeceklerini vurguladı.

mercedes-benz-turk-kilic-grup20.jpg

Koluman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Üyesi Ali Saltık da şunları söyledi: “Mercedes-Benz Kamyon Finansman’ın sağladığı uygun kredi şartları ile yeni araçlarını teslim alan Kılıç Grup, filosuna eklediği 150 adet Mercedes-Benz Actros çekici ile müşterilerine sunduğu hizmet kalitesinde çıtayı bir üst seviyeye taşıyacak. Konfor, güvenlik, düşük yakıt tüketimi ve uzun bakım aralıkları ile sektörde fark yaratan Mercedes-Benz Actros ailesinin, Kılıç Grup’a çok önemli avantajlar sağlayacağına inanıyorum. Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllardır süregelen verimli iş birliğini bu yatırımla bir adım daha öteye taşıyan Kılıç Grup’a yeni araçlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Etiketler :