Mercedes-Benz Türk’ün yeni otobüs bayisi Heska oldu

Mercedes-Benz Türk’ün yeni otobüs bayisi Heska oldu

2020 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk'ün kamyon bayiliği ve yetkili servisi hizmetini veren Heska, düzenlenen imza töreniyle birlikte otobüs bayiliği hizmetini de sunmaya başlıyor.

Mercedes-Benz marka kamyonların bayisi ve yetkili servisi olan Heska, gerçekleştirilen yeni bayilik anlaşması ile otobüs satışına da başlıyor. Heska, yeni anlaşma doğrultusunda Mercedes-Benz yıldızına sahip şehirler arası otobüslerin satışını da yapacak.

Anlaşma kapsamında, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy ile Heska Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ’un katılımıyla Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi'nde bir imza töreni düzenlendi.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, “Mercedes-Benz Türk olarak müşterilerimize tüm yetkili bayilerimiz kanalı ile uluslararası standartlar dahilinde satış ve satış sonrası hizmetlerini sunuyoruz. Tüm paydaşlarımızla beraber, sürdürülebilir başarının müşterilerimize katma değer yaratacak hizmetler sunulması ile mümkün olacağını biliyoruz. Verdiği katma değerli hizmetler ile kamyon sektöründe markamızı başarı ile temsil eden Heska Motorlu Araçlar’ın, sahip olduğu deneyimi otobüs sektörüne ve otobüs müşterilerimize de aktaracağına inanıyoruz. Bu bağlamda, değerli iş ortağımız ile olan yeni iş birliğimizin tüm paydaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Heska Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin ihtiyaçlarına kulak veriyor ve yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu doğrultuda, yanımızda Mercedes-Benz Türk gibi bir firmanın olmasının verdiği güvenin de katkısıyla yeni bir yatırımı daha hayata geçirdik. Yeni bayiliğimiz ile tüm şehirler arası otobüs sahiplerinin ihtiyaçlarına en hızlı ve en iyi hizmetle cevap vereceğiz.  Öncelikli hedefimiz; kamyon grubunda elde ettiğimiz satış başarılarını otobüs grubunda da gerçekleştirmek. Bizlere olan inançları, güvenleri ve destekleriyle her zaman yanımızda olduklarını hissettiren Mercedes-Benz Türk ailesine çok teşekkür ediyorum.”

Etiketler :