Mercedes-Benz’ten Niksar Turizm’e 20 adet Sprinter

Mercedes-Benz’ten Niksar Turizm’e 20 adet Sprinter

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, Niksar Turizm’e 18 adet 16+1 ve 2 adet 15+1 Mercedes-Benz Sprinter’ı Has Otomotiv Avcılar Şubesi’nde düzenlediği tören ile teslim etti. Niksar Turizm personel ve okul taşımacılığı faaliyetlerinde kullanacağı 20 adet Mercedes-Benz Sprinter ile filosunu güçlendirdi. Teslimatı gerçekleştirilen araçlar, kişiye özel finansman çözümleri sunan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi imkânları ile şirket filosuna katıldı.

Personel ve okul taşımacılığı alanında İstanbul ve Tokat illerinde faaliyet gösteren Niksar Turizm Taşımacılık’ın tercihi, 18 adet 16+1 okul ve 2 adet ekstra uzun 15+1 servis ile birkez daha Mercedes-Benz oldu. 2010 yılından beri Mercedes-Benz perakende müşterisi olan Niksar Turizm, 2020 itibarıyla filo müşterisi oldu. Araç filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını teslimatın ardından 18’den 38 araca çıkaran Niksar Turizm, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi imkânlarından faydalandı. 

Has Otomotiv Avcılar Şubesi’nde gerçekleştirilen törende araçlar, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar satış ekibi ve Has Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Osman Çoban tarafından, Niksar Turizm Genel Müdürü Serkan Önder, Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Önder ve Onursal Başkan Duran Önder’e teslim edildi. 

Etiketler :