Mertur, filosuna 20 adet Scania ekledi

Mertur, filosuna 20 adet Scania ekledi

Mertur, filosuna 20 adet Scania ekledi

Filosunda yer alan 350’den fazla araç ile Türkiye’nin en büyük araç taşıma firmalarından birisi olan Mertur, araç parkına 20 adet Scania daha ekledi. Mertur’a 10 adet Scania P410 ve 10 adet Scania 500S teslimatı gerçekleştirildi. Son teslim edilen araçlarla birlikte Mertur araç parkındaki Scania sayısı 115’e ulaştı.

Türkiye başta olmak üzere Avrupa Birliği ülkeleri, Orta Doğu ve Türk Cumhuriyetlerine uluslararası taşıma hizmet veren Mertur’a yeni araçları, Doğuş Otomotiv Scania Gebze Servis’te, Satış ve Servis Müdürü Mehmet Fatih Yurtçu tarafından Mertur Otomotiv Yetkilisi Mert Albayrak’a teslim edildi.

“Filomuzdaki Scania araçların performansı en önemli referansımız oldu”

Teslimat sırasında bir açıklama yapan Mert Albayrak “Mertur olarak otomotiv taşımacılığında Türkiye’nin önde gelen markalarından bir tanesiyiz. Müşteri odaklı hizmetlerimiz ile sunduğumuz çözümler örnek gösterilmektedir. Bu başarımızın arkasında filomuza dahil ettiğimiz araçlarımızın gücü de bulunmaktadır. Yeni araç alımı gündemimize geldiğinde filomuzdaki Scania araçlarının performansı kararımızda önemli bir rol oynadı. Yıl sonuna kadar 20 adet daha Scania almayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :