Mutlular Transport filosundaki Renault Trucks çekici sayısını 90’a yükseltti

Mutlular Transport filosundaki Renault Trucks çekici sayısını 90’a yükseltti

Mutlular Transport, verimliliğinden memnun oldukları Renault Trucks T serisi çekicilerinin sayısını T480 yüksek kabin tercihleri ile arttırıyor.

Filosuna bu yıl 30 adet Renault Trucks T480 4x2, E6 Yüksek Kabin ve retarderli çekici katacak olan Mutlular, ilk 5 aracını teslim aldı.  Mutlular, 2016 yılından bu yana sadece Renault Trucks çekici alımları ile filosunu güçlendiriyor. Yeni alımları ile filosundaki Renault Trucks çekici sayısı, 90 araca yükseliyor.

Mutlular Transport Kurucu Ortakları Mutluhan Akan ve İsmail Akan’a yeni araçlarını Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delephine, teslim etti. Teslimat töreninde Renault Trucks Bölge Müdürü Tolga Aykaç, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ve Genel Müdürü Mesut Süzer ile Renault Trucks Finansal Hizmetler (RTFS) Satış ve Pazarlama Direktörü Ertan Çolak da bulundular.

renault-trucks-mutlular-transport-teslimat-go-rsel-4.jpg

Mutlular Transport Kurucu Ortağı Mutluhan Akan, teslimat sırasında kullandıkları Renault Trucks araçlar ile ilgili bilgi vererek; “Mutlular Transport’u sektörümüzde farklılaştıran en önemli konu, tüm Avrupa ve Asya’yı kapsayan rota çeşitliliğimiz ve hareket kabiliyetimiz. İngiltere-Hong Kong, Hollanda-Kazakistan ve Portekiz-Afganistan gibi uzun ve zorlu hatlarda aktarmasız gerçekleştirdiğimiz taşımacılık çözümleri ile diğer oyunculardan farklılaşıyoruz. Bu kadar zorlu güzergahlarda önceliğimiz, araçlarınızın verimliliği ve dayanıklılığı oluyor. Yaklaşık 6 yıldır Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Araçlarımız ve sunulan toplam çözümleri, operasyonlarımızı hem kolaylaştırıyor hem de değer katıyor” diye belirtti.

Mutluhan Akan, bu kadar uzun güzergahlarda yakıt tüketiminin önemine de değindi; “Renault Trucks çekiciler ile diğer araçlarımızı kıyasladığımızda 2-3 puanlık yakıt tasarrufu sağlıyoruz. Toplam yıllık km’lerimiz göz önüne alındığında işletme giderlerimiz için oldukça yüksek bir yakıt tasarrufu anlamına geliyor. Bu açıdan da her zaman Renault Trucks araçlar için meslektaşlarımıza referans veriyoruz” dedi.

İsmail Akan, pandemi döneminde lojistik sektörünün dünyada öneminin anlaşıldığına değinerek operasyonları ile ilgili bilgi verdi; “Pandemi dönemi çok zor başladı ancak lojistik sektörü için iş hacminin arttığı bir süreç oldu. Araç parkımızın çeşitliliği ve güçlü altyapımız sayesinde büyüme de kaydettik. Pandemi sürecinde ADR’li taşımacılığa yönelik yüksek bir talep gördük. Eğer altyapımız uygun olmasa bu operasyonları başarı ile tamamlamamız mümkün değildi. Filomuzun farklı yüklere yönelik yüksek donanımı, hareket kabiliyetimiz ve iş ağımızın genişliği nedeniyle 2020 yılını, bir önceki yıla göre yüzde 40’lık bir büyüme ile tamamladık. Bu yönde de yeni araçlarımıza yatırım yapma kararı aldık.”

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ise Mutlular Transport’un araçların yanı sıra satış sonrası hizmetler, servis sözleşmeleri ve finansal hizmetler dahil tüm Renault Trucks çözümlerini kullanmalarından duydukları memnuniyeti belirterek; “Renault Trucks ile araç özelliklerimiz ve teknolojilerimizin yanı sıra müşterilerimiz ile sürdürdüğümüz uzun soluklu, açık iletişimimiz sayesinde markamızı farklı kılıyoruz. Bu anlamda Mutlular Transport’un araçlarımız ve sunduğumuz toplam hizmetlerden, meslektaşlarına referans olarak önerecek kadar memnun olmaları bizler için oldukça kıymetli” şeklinde açıkladı.

Renault Trucks ile sürücü konforumuzu da geliştiriyoruz

Mutlular Transport bünyesinde 180 sürücü, görev yapıyor. Ekiplerinin Renault Trucks T460 çekicilerin araç sürüş ve kabin konforundan çok memnun olduklarını belirten Mutluhan Akan; “Bu sefer yüksek kabin tercih ettik ve sürücülerimiz ilk defa bu araçları kullanacaklar. Yeni araçlarımızın kabin konforunu daha da beğeneceklerine şüphemiz yok” diye belirtti.

Renault Trucks Excellence paketi ile ön görülebilir satış sonrası maliyetler

Araçlarını Renault Trucks Excellence Bakım Sözleşmesi ile kullanan Mutlular Transport, satış sonrası hizmetler sayesinde ön görülemeyen bakım-onarım maliyet risklerini ortadan kaldırıyor.  Özellikle operasyonların yurtdışı ayağında küçük sorunların bile yüksek maliyetlere neden olabildiğine değinen İsmail Akan; “Bakım sözleşmemiz sayesinde ön görülemeyen arıza risklerini azaltıyoruz. Bu da araçlarımızın kesintisiz operasyonlarına devam etmesini sağlıyor. Bakım sözleşmemiz sayesinde zamanında, sorunsuz ve kolayca çözüp hızlı şekilde yolumuza devam edebildik” dedi.

Mutluhan Akan, alımlarında Renault Trucks Finansal Hizmetler’in çözümlerini tercih ettiklerini belirtiyor; “Araç alımlarımızda her zaman toplam çözümleri değerlendirerek finansal paketleri de kullanıyoruz. Döviz bazlı kredilerde Renault Trucks çözümlerinin avantajlarını deneyimledik. Piyasaya göre oldukça yüksek avantaj yakaladığımız zamanlar oldu. Üstelik işlem kolaylığı da süreçleri oldukça pratik hale getiriyor.”

Renault Trucks Finansal Hizmetler Satış ve Pazarlama Direktörü Ertan Çolak ise törende; “RTFS olarak 49 ülkede faaliyet gösteriyoruz; 2005 yılından bugüne “yatırım malı finansmanı” desteğimizle Türkiye’de yatırım yapan sektörlerin iş ortağı olarak, kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Filosunda 150’nin üzerinde çekici olan Mutlular Transport ile 2016 yılından bu yana çalışmaktayız. İş modeliyle diğer çoğu nakliye firmasından farklılaşan Mutlular, hem Avrupa’ya hem Türki Cumhuriyetlerine hatta Afganistan’a kadar nakliye hizmeti veren ender firmalardan biri. RTFS olarak şimdiye kadar 62 adet Renault Trucks çekici finansmanı gerçekleştirdiğimiz Mutlular Transport’un, 2021 ve sonrası planlamakta olduğu araç yatırımları için ortak çalışmalarımızı sürdürmek, firmanın büyüme stratejilerini destekleyecek “Finansman” alternatiflerini sunmaya devam edebilmeyi diliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Etiketler :