Netlog Lojistik dev filosuna 150 adet Renault Trucks kattı

Netlog Lojistik dev filosuna 150 adet Renault Trucks kattı

Netlog Lojistik’e 150 adet Renault Trucks T480 çekici teslim edildi. Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak, Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Gökalp Çak, Netlog Lojistik Ticari Operasyonlar Başkanı Olcay Sunucu, Renault Trucks Başkanı Bruno Blin, Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ve Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu katıldı. NETLOG İLE 15 YILLIK GEÇMİŞİMİZ VARRenault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien...

Netlog Lojistik’e 150 adet Renault Trucks T480 çekici teslim edildi. Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak, Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Gökalp Çak, Netlog Lojistik Ticari Operasyonlar Başkanı Olcay Sunucu, Renault Trucks Başkanı Bruno Blin, Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ve Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu katıldı. 

NETLOG İLE 15 YILLIK GEÇMİŞİMİZ VAR

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine yaptığı konuşmada, Netlog gibi Türkiye’nin en büyük lojistik firmalarından biri ile adımızın geçmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Renault Trucks ve Netlog Lojistik ile olan işbirliğinin 15 yıllık geçmesinin olduğunu belirten Sebastien Delepine, bugün de 150 adet Renault Trucks çekici sesli edeceklerini söyledi. Netlog’un filosunu T480 çekicilerle zenginleştirdikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Sebastien Delepine, bu 150 adet teslimatla Netlog’daki araç sayılarının 250 adede yükseldiğini kaydetti. Son 3 yılda pazar payını en hızlı yükselten marka olduklarını anlatan Sebastien Delepine, Netlog Lojistik’e kendi araçlarını tercih ettikleri için teşekkür etti. 

2020’YE 150 ADETLİK TESLİMATLA BAŞLAMAKTAN MUTLUYUZ

Renault Trucks Başkanı Bruno Blin, “Türkiye’de olmaktan ve bu teşkilat töreninde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Renault Trucks’ın Türkiye’deki büyüme hedefi doğrultusunda 2020 yılının Renault Trucks’a 150 adet teslimatla başlatmaktan çok mutluluk duyuyorum. Bizim için müşterilerimizle uzun dönem işbirliği içinde olmak çok önemli. Hedefimiz elbette ki müşterimizin isteklerini çok hızlı bir şekilde karşılayabilmek. En önemli noktamız müşteriler için toplam sahip olma maliyetini düşürmek. En büyük amacımız müşterilerimizin kendi işinde başarılı olmasını sağlayabilmek” dedi. 

“TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN FİRMALARINDAN BİRİYİZ”

Netlog Lojistik Ticari Operasyonlar Başkanı Olcay Sunucu, “2003’te kurulduğu günden beri Türkiye’nin en hızlı büyüyen firmalarından biri oldu. Bugüne kadar yaptığımız tüm operasyonlarda tedarik zinciri yönetiminiden e-ticaret yönetimine kadar Türkiye’nin en büyük servis sağlayıcısı olduk. 2020’nin ilk yatırımını yaptığımız bu dönemde Renault Trucks’ın gösterdiği özene çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“BİZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAYA ODAKLANIYORUZ”

Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Gökalp Çak, “Bugün filomuzda 3 marka araç kullanıyoruz.Biz şoförlerinin sesini dinleyen bir şirketiz. Şoförlerimiz Renault Trucks kullanmaktan memnun. Bugün filomuzda 4 binin üstünde araç var. Bunların hepsi uzun yol araç değil. Şu an filomuzun araç yaşı 3 yaşın altında. 

Biz geçen yıl güzel bir yıl geçirdik. Biz Netlog olarak bugüne ya da seneye oynayan bir şirket değiliz. Biz geleceğe yatırım yapmaya odaklanıyoruz. Türkiye’de yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu. 

Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak, “Bizim hedeflerimiz tam. Sürücümüzün üründen mutlu olması çok önemli. İkincisi fiyat ve yakıt tüketimi. Ümit ediyorum 2020 hepimiz için daha güzel bir yıl olacak” dedi. 

Etiketler :