NEXPRO ÜRÜNLERİ IVECO GÜVENCESİ İLE PAZARDA YERİNİ ALIYOR

NEXPRO ÜRÜNLERİ IVECO GÜVENCESİ İLE PAZARDA YERİNİ ALIYOR

IVECO, Satış Sonrası diye adlandırılan muadil parçalarda alternatif arayışları için müşterilerine NEXPRO ürün gamını sunuyor. Yedek parça piyasasında sektöre alternatif oluşturan ve bir IVECO markası olan NexPro ürünleri, müşteriye kusursuz ve ekonomik çözümler sunuyor.

nexpro.jpg

Hafif, orta ve ağır ticari araçlar üreticisi IVECO, yedek parça sektörüne kendi ürettiği markası olan NexPro ürün gamıyla ekonomik ve güvenli çözümler sunuyor.

IVECO güvencesi, teknik donanımı ve servis hizmetiyle sektörde alternatif oluşturan NexPro ürünleri iki türlü fayda sağlıyor. Yedek parça sanayinde alternatif arayışına bir çözüm sunarken, aynı zamanda bu çözümleri IVECO imkanlarıyla ve ekonomik olarak ortaya koyuyor.

IVECO bayilerinin fark yaratması ve rekabette özel bir yeri olması amacıyla üretilen NexPro ürün gamının içinde aracın garanti kapsamı bittikten sonra ihtiyaç duyulabilecek her türlü yedek parça mevcut. IVECO kalitesiyle üretimi gerçekleşen NEXPro ürün gamı içinde fren disklerinden balatalara, radyatörlerden far çeşitlerine, filtrelerden süspansiyon grubuna kadar tüm parçalar mevcut.

İleri düzeyde yeni teknolojilerle üretimi gerçekleşen NexPro ürünleri, orijinal parçaları aratmayacak şekilde sektör için iddialı çözümler sunuyor ve üstün kalitesinden asla ödün vermiyor. IVECO konforunu deneyimlemiş, seçmiş tüm sürücüler için IVECO yedek parçaları ile aynı kalite ve özellikte ürünler ile çözümler sunan NexPro aynı kaliteyi daha ekonomik koşullar ile sunuyor.

Amaçlarının yedek parça alanında fark yaratmasını sağlamak olduğunu söyleyen IVECO Türkiye Yedek Parça Müdürü Mehmet Ayaz ‘’Genel olarak sektöre bakıldığında tercih edilecek yedek parçanın markası, güvenirliği, performansı, garanti süresi çok önemli. Bir IVECO markası olarak üretilen NexPro yedek parça ürün gamı, IVECO garantisi altında,sektöre  hem güvenilir hem de ekonomik çözümler sunuyor. Normalde yeni bir araç sattığınızda en az 2 yıllık bir garanti kapsamı zaten sağlanıyor. Fakat sonrasında ihtiyaç duyulabilecek parça değişimlerinde de seçilecek parçanın markası önemli oluyor. Seçtiğiniz marka size ne vaad ediyor.  IVECO’nun NexPro markası, IVECO’nun yetkili servis imkanları, teknik yeterlilik, garanti koşulları, sağladığı kalite güvencesi ile NexPro ürünlerinin pazardaki yerini güçlendiriyor’’ diyerek marka ile ilgili bilgiler paylaştı.

Etiketler :