PACCAR ve Aurora Otonom Kamyonlar Geliştirmek İçin Ortaklık Kuruyor

PACCAR ve Aurora Otonom Kamyonlar Geliştirmek İçin Ortaklık Kuruyor

PACCAR ve Aurora, otonom Peterbilt ve Kenworth kamyonlarını geliştirmek, test etmek ve ticarileştirmek için küresel, stratejik bir anlaşma imzaladı. Bu işbirliği, PACCAR müşterilerinin güvenliğini ve operasyonel verimliliğini artırmak için PACCAR’ın otonom araç platformunu Aurora Driver’a entegre edecek.

Stratejik ortaklıkta PACCAR, onlarca yıllık mühendislik mükemmelliği ve üretim yatırımlarının yanı sıra satış sonrası parça dağıtımı, finans ve diğer ulaşım çözümlerinden kaynaklanan üst düzey kalite, dayanıklılık ve güvenilirliğe sahip otonom özellikli araçlar sağlar. Aurora, donanım, yazılım ve operasyonel hizmetler dahil olmak üzere sektör lideri kendi kendine sürüş teknolojisi sağlar. Her iki ortak, bileşen tedariki ve araç teknolojisinden Peterbilt ve Kenworth araçlarının Aurora Driver ile entegrasyonuna kadar ortaklığın tüm yönleri üzerinde yakın bir şekilde çalışacak. Ortaklık ayrıca PACCAR Teknik Merkezinde araç doğrulama ve PACCAR fabrikalarında üretim desteğini de içeriyor.

Bu ortaklığım amacı, PACCAR’ın müşterileri için nakliye verimliliğini ve güvenliği artırmaktır. Aurora Sürücüsünü kullanan Kenworth T680 ve Peterbilt 579 kamyonların önümüzdeki birkaç yıl içinde Kuzey Amerika'da piyasaya çıkarılması bekleniyor.

PACCAR CEO'su Preston Feight, “PACCAR, sektör lideri otonom sürüş teknolojisi ve etkileyici ekibi nedeniyle Aurora ile ortaklık yapmayı dört gözle bekliyor” dedi. "Bu stratejik ortaklık, PACCAR’ın sınıfının en iyisi ticari araç kalitesini, teknolojisini ve yeniliğini tamamlıyor."

Aurora'nın kurucu ortağı ve CEO'su Chris Urmson, “Aurora, PACCAR ile ortaklığımızda bir sonraki adımı atmaktan heyecan duyuyor. Birlikte çalışarak, PACCAR’ın ürün mühendisliğinden, üretim yeteneklerinden ve müşterilerinin operasyonel güvenliğini ve verimliliğini artırma taahhüdünden etkilendik. Bu ortaklık, bizi otonom yük pazarının kilidini açmaya ve ihtiyacı olanlara malları teslim etmeye bir adım daha yaklaştırıyor. "

PACCAR, Kenworth, Peterbilt ve DAF isimleri altında yüksek kaliteli hafif, orta ve ağır hizmet kamyonlarının tasarımı, üretimi ve müşteri desteğinde küresel bir teknoloji lideridir. PACCAR ayrıca gelişmiş güç aktarma organları tasarlar ve üretir, finansal hizmetler ve bilgi teknolojisi sağlar ve ana işiyle ilgili kamyon parçalarının dağıtımını yapar.

Etiketler :