Renault Trucks Edirne bayi ilk teslimatını Erşen Lojistik’e yaptı

Renault Trucks Edirne bayi ilk teslimatını Erşen Lojistik’e yaptı

Erşen Lojistik, kömür taşımacılığı operasyonlarını sürdüren filosunu Renault Trucks T EVO çekiciler ile tek markalı yapmayı hedefliyor.

Tekirdağ merkezli Erşen Lojistik, Malkara bölgesi ağırlıklı olmak üzere kömür madeni taşımacılığı operasyonlarını sürdürüyor. Erşen, yeni teslim aldığı 6 adet ADR’li Renault Trucks T EVO 480 çekicilerle filosunu tek markalıya dönüştürme hedefiyle ilk adımı atıyor.

Yeni hizmete giren Koçaslanlar Otomotiv Edirne Şubesi’nde yapılan teslimata Erşen Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ercan, Renault Trucks Bölge Müdürü Tolga Aykaç, Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer ve Koçaslanlar Otomotiv İstanbul Satış Direktörü Ahmet Sezer katıldılar.

Erşen Lojistik filosu, Renault Trucks ile tek markalı olacak

Teslimatta bilgi veren Erşen Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ercan, maden taşımacılığında rekabet avantajının tonajda ve güzergahlar kısa olsa da ağır tonajlı yükler nedeniyle yakıt tüketiminde sağlandığının altını çizdi. Tüm bunların yanı sıra zorlu taşımacılık koşulları nedeniyle satış sonrası hizmetlerin önemine değinen Ercan; “Geçmişte filomuzda Renault Trucks çekicilerin kullanımını deneyimledik. Araç performansından memnunuz ancak satış sonrası hizmetlerin bölgemizde gelişmesi ile Edirne Keşan’da bir yetkili bayi ve servis olması alım kararımızda daha da etkili oldu. Filomuzdaki bir araç, yurtiçi taşımacılığında yılda ortalama 150 bin km yol yapıyor. Ağır tonajlı ve kömür ocaklarının çalışma tempoları nedeniyle aksamaları tolere edemeyen operasyonlarımız açısından satış sonrası hizmetlerin yakınlığı ve hızı önem taşıyor. Bu nedenle Koçaslanlar Otomotiv’den alacağımız destek ile filomuzun tamamını Renault Trucks çekiciler ile yenileme kararı vererek ilk alımlarımızı gerçekleştirdik” şeklinde açıkladı.

Renault Trucks, Koçaslanlar ile Trakya bölgesinde daha da güçleniyor

Erşen Lojistik’in yeni araçları, Trakya bölgesinde Renault Trucks satış sonrası hizmetlerin kullanıcılarına yakın olması adına yapılanan Koçaslanlar Otomotiv Edirne Keşan Şubesi’nin ilk teslimatı oluyor. Konuyla ilgili olarak Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer; “Bursa, Kocaeli, İstanbul Hadımköy ve Orhanlı olmak üzere dört ayrı noktada Renault Trucks satış ve satış sonrası hizmet desteği sunuyoruz. Şimdi beşinci şubemiz olan Edirne Keşan, ile Marmara Bölgesi’ndeki gücümüzü daha da artırıyoruz. Bu bölgede maden taşımacılığından, proje ve ağır yük nakliyesi, yurtiçi dağıtımına kadar önemli taşımacılık faaliyetleri yürütülüyor. Biz de Renault Trucks ailesi olarak bütün bu uygulamalar için en ideal ürün portföyümüzü ve satış sonrası hizmet desteğini bölgedeki taşımacılık profesyonellerine sunacağız” diye belirtti.

Etiketler :