RENAULT TRUCKS TÜRKİYE’DEN YENİ ATAMA, YENİ YAPILANMA

RENAULT TRUCKS TÜRKİYE’DEN YENİ ATAMA, YENİ YAPILANMA

Renault Trucks Türkiye bünyesinde Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Departmanı, Bayi Ağından Sorumlu Ticari Direktörlüğün altında bir araya geldi. Bölümün direktörlük görevine ise yaklaşık 12 yıldır Renault Trucks çatısı altında iş hayatına devam eden Özgür Fırat atandı.

Renault Trucks Türkiye ekibine 2011 yılında katılan Özgür Fırat, ilk olarak Satış Sonrası Hizmetler Departmanı’nda görevine başladı.  2013 yılında Yedek Parça Müdürü olarak atanmasının ardından 2016’da Renault Trucks Türkiye’nin sorumluluğunda olan Türkiye, Kazakistan ve Orta Asya Cumhuriyetleri’ni kapsayan bölgede

Bayi Ağı Geliştirme Direktörü görevini üstlendi. Fırat, 2019 yılından itibaren aynı bölgeler için Satış Sonrası Hizmetler Direktörü görevi ile Renault Trucks bünyesindeki çalışmalarını sürdürdü.

Başarılı projelerini takiben Özgür Fırat, yeni yapılanma doğrultusunda Satış ve Satış Sonrası Hizmetler departmanlarının bağlı olduğu Bayi Ağından Sorumlu Ticari Direktörlük görevinin başına geçti.

Özgür Fırat, İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve Kadir Has Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamlamıştır.

Etiketler :