Schmitz Cargobull, TREDER'e üye oldu

Schmitz Cargobull, TREDER'e üye oldu

Schmitz Cargobull, Treyler Sanayicileri Derneği’ne (TREDER) üye oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan TREDER Başkanı Yalçın Şentürk, “TREDER’in kapısı; belirli kalite ve standartları benimsemiş bütün üreticilere açık. Üye tabanının genişlemesi için gayret sarf etmeye devam ediyoruz. Umarım aramıza yeni üyeler katılmaya devam eder. Hep birlikte sektörü ileriye taşıyacak işlere imza atmaya devam ederiz” dedi. Schmitz Cargobull  Fabrika Müdürü Turan Yıkın,...

Schmitz Cargobull, Treyler Sanayicileri Derneği’ne (TREDER) üye oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan TREDER Başkanı Yalçın Şentürk, “TREDER’in kapısı; belirli kalite ve standartları benimsemiş bütün üreticilere açık. Üye tabanının genişlemesi için gayret sarf etmeye devam ediyoruz. Umarım aramıza yeni üyeler katılmaya devam eder. Hep birlikte sektörü ileriye taşıyacak işlere imza atmaya devam ederiz” dedi. 

Schmitz Cargobull  Fabrika Müdürü Turan Yıkın, üyelikle ilgili şunları söyledi: “Sektörde bizim gibi üretici firmalara daha yakın olmak, sektör ile ilgili  sorun ve yenilikleri, sektör içindeki firmalar ile beraberce paylaşmak adına üye olduk. Ülkemiz içerisinde sektörün gelişmesine her türlü katkı sağlayabilecek çalışmaların içinde olmayı, sektör hedef ve gelişmesinde söz sahibi olmayı hedefliyoruz. Beklentilerimiz yüksek.  İlk genel kurulda diğer üreticilerin göstermiş olduğu sıcak karşılamadan çok memnun olduk.” 

Etiketler :