Sertrans Logistics filosuna 80 adet Renault Trucks T EVO kattı

Sertrans Logistics filosuna 80 adet Renault Trucks T EVO kattı

Sertrans Logistics, 80 adet Renault Trucks EVO araç alarak filosunu yüzde oranında büyüttü.

renault-trucks-sertrans.jpg

Renault Trucks’tan Sertrans Logistics’e 80 adet Renault Trucks EVO teslim etti. Teslimat törenine Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Sertrans Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Keleş, Sertrans Logistics UKT Koordinatörü Hüseyin Ali Akbaş ve Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer katıldı.

“SERTRANS İLE İŞBİRLİĞİMİZ 30 YILA DAYANIYOR”

Toplantıda konuşan Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, “Bugün 80 adet Renault Trucks EVO araçlarımızı Sertarns Logistics’e teslim ediyoruz. Sertrans Logistics ile Renault Trucks arasındaki ilişki 30 yıla dayanıyor. Bu yıl ilk kez EVO tipi araçlarımızın teslimatını gerçekleştiriyoruz. Biz Sertrans Logistics’e aslında sadece kamyon teslimatı yapmıyoruz, toplam hizmet veriyoruz. Renault Trucks’ın amacı müşterilerinin toplam çözüm ortağı olmak. Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde EVO’nun tanıtımını yapmıştık. Geçen süreçte müşterilerimiz EVO’dan çok memnunlar.

“İTHAL PAZARDA 9 AYDIR LİDERİZ”

Son 5 yıldır Renault Trucks olarak pazarda payımızı artırarak devam ediyoruz. Bu dönem içinde Türkiye’deki ürün çeşitliliğimizi artırdık. Çok pozitif geri dönüşler alıyoruz. Araç gamı ile birlikte bayi teşkilatımızı da büyütüyoruz. Şu an 14 noktada bayimiz bulunuyor. Çok geniş ve kaliteli ürün gamına geniş bir bayi ağı eklediğinizde sonuçlar çok iyi geliyor. Ağır vasıta pazarında ithal segmentide 9 aydır lideriz.”

nilgunn-keles-sertrans-logistics-yo-netim-kurulu-bas-kan-sebastien-delepine-renault-trucks-tu-rkiye-bas-kan.jpg

“FİLOMUZU YÜZDE 30 ARTIRDIK”

Sertrans Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, “34 yıllık firmayız. Uzun yıllar süren çalışma yapmaya çok önem veriyoruz. Renault Trucks ile ilk sözleşmemizi 1993 yılında yaptık. Renault ailesine çok teşekkür ediyorum. Şu an filomuza 80 adet araç ilave ettik. Böylece filomuzu yüzde 30 artırdık. Pandemi sürecinde de yatırımlarımızı devam ettirdik. Üç yılda bir araçlarımızı yeniliyoruz. Bizim için karbon emisyonuna çok önem veriyoruz. Öte yandan da şoför arkadaşlarımızın konforu önemli. 1000 araçlık bir filoya sahibiz. Öz mal araçlarımızın hepsi Renault Trucks.

E-ticaret ile ilgili yatırımlarımız ve büyümemiz devam ediyor. Türkiye’deki depolama alanlarımızı 250 bin metrekareye çıkaracağız. Bizim için sürdürülebilirlik çok önemli. Biz hep 5-10 yıl sonrasını konuşuyoruz.

“E-İHRACAK TÜRKİYE ÇİN ÇOK CİDDİ BİR FIRSAT”

Şu an sektör olarak çok ciddi değişim ve dönüşümden geçiyoruz. Tedarik zincirindeki kırılmalar Türkiye’yi kesinlikle üretim üssüne çevirecektir. Türkiye’nin arzu ettiği büyümeleri yakalayacaktır. E-ihracat Türkiye için çok ciddi bir fırsat. 2030’da Türkiye’nin en büyük lojistik firması olmayı hedefliyoruz.”

batuhan-keles-strateji-ve-mali-i-s-lerden-sorumlu-yo-netim-kurulu-u-yesi-sebastien-delepine-renault-trucks-tu-rkiye-bas-kan.jpg

 

Etiketler :