Sinanlı Tanker, TREDER’in yeni üyesi oldu

Sinanlı Tanker, TREDER’in yeni üyesi oldu

TREDER, yeni firmaların katılımıyla büyümesini sürdürüyor ve sektördeki gücünü artırıyor. Treyler pazarının önde gelen markaları arasında kabul edilen Sinanlı Tanker, TREDER’in yeni üyesi oldu. TREDER Başkanı Yalçın Şentürk, üyelikle ilgili olarak “Doğru işler yaptıkça derneğin gücü de, derneğe olan ilgi de artıyor. Yeni üyelerle daha güçleniyoruz ve daha fazla iş, hizmet verme imkanına kavuşuyoruz. Sinanlı Tanker de bunun en güzel örneklerinden biri oldu.” dedi.

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), yeni üyelerin katılımıyla büyürken, sektördeki etkinliğini de her geçen gün artırıyor. Yeni katılımlarla sektördeki temsiliyet oranını güçlendiren TREDER’in son üyesi Sinanlı Tanker oldu. Sinanlı Tanker Dorse Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Ahmet Baykuş, TREDER’in faaliyetlerini yakından takip etiklerini ve derneğin sektörün önünü açacak çok ciddi çalışmalar içerisinde olduğunu kaydetti. Pandemi döneminde sektörün sorunlarının dile getirilmesi, ARTES projesinin hayata geçirilmesi, eğitim faaliyetlerinin devam etmesi çalışmalarını örnek olarak gösteren Baykuş, pandemi döneminde sektör arasındaki dayanışmanın artması ve Türkiye’nin treyler üretim merkezi olması yönündeki çalışmalara katkı vereceklerini söyledi.

Üretim gücümüz artarak devam ediyor

Konya 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde 13 bin metrekaresi kapalı, toplamda 22 bin metrekare üretim alanına sahip Sinanlı Tanker’in temellerinin 1982 yıllarında atıldığı bilgisini veren Baykuş, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Her geçen gün üretim gücünü artırarak, güven üretmeye devam ediyoruz. Sektörünün öncüllerinden olan firmamız, sürekli gelişime dayalı daha profesyonel yaklaşım daha üstün hizmet ve daha uzman çalışan politikasıyla müşterilerinin yanında olmanın gururunu duymaktadır.”

Geniş ürün gamıyla öne çıkıyor

Ahmet Baykuş, ürün ve üretimle ilgili olarak şu bilgileri paylaştı: “ADR’li Akaryakıt tankerleri (çelik ve alüminyum) başta olmak üzere LPG, Amonyak Tankerleri ve Alüminyum Silobas, Arazöz, bakım ikmal araçları, depolama kazanları, muhtelif damper, kuru yük araçları ve konteyner depoları üretim gamımızda yer alıyor. Sektörümüzde önemli bir üretim belgesi olan ADR Uygunluk Kalite Belgesi, TSE, TİP Onay, Marka Tescil, PQR, WPS. WPAR, ISO 9001 ve 2008, EN ISO 3834 sertifikaları başta olmak üzere birçok kalite sertifikalarıyla üretmekten gurur duyuyoruz. Değişen dünya teknolojisi ve artan ihtiyaç oranının karşılanmasında kendi üzerine düşenin hep daha iyisini yapmayı hedefleyen firmamız, ilk günkü gibi kalite ve güven üreterek yolların gerçek sahiplerine hizmet vermeyi sürdürmektedir.

Uzman Ar-Ge kadrosuyla sürekli değişen ve gelişen teknolojinin nabzını tutmak politikasından şaşmayan kalite ekibimizle son teknolojileri uzman kaliteyle üretmekteyiz. Dün olduğu gibi bugün yarın ve daima yolların daha güvenli olması adına, Sinanlı Tanker hep yanınızda olabilmenin sorumluluklarıyla üretmeye gelişmeye ve bu başarının haklı gururunu yaşamaya devam edecektir.”

Etiketler :