TEMSA Yetkili Servisleri Adana’da Buluştu

TEMSA Yetkili Servisleri Adana’da Buluştu

TEMSA, Bölgesel Yetkili Servisler toplantısının ilkini tüm Türkiye’den yetkili servisinin katılımıyla 24-26 Mayıs’ta Adana fabrikasında gerçekleştirdi. Yılın ilk çeyrek faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda önümüzdeki dönemin iş süreçlerine ilişkin plan ve hedefler de masaya yatırıldı.

Sabancı Holding ve PPF Group (Skoda Transportation) ortaklığıyla faaliyet gösteren TEMSA, 24-26 Mayıs tarihleri arasında tüm Türkiye’deki yetkili servisleri ile birlikte ilk çeyrek faaliyet ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye’den tüm yetkili servislerinin katıldığı toplantı TEMSA’nın Adana fabrikasında düzenlendi.

TEMSA ile yetkili servisler arasındaki iletişimi pekiştirmeye ve iş süreçlerindeki verimliliğini artırmaya yönelik düzenlenen etkinlikte, 2022 Ocak-Nisan dönemine ait satış sonrası faaliyet sonuçları ve süreçlerle ilgili değerlendirme raporları paylaşıldı.

‘Müşteri Memnuniyeti’ ana temasına da vurgu yapılan toplantıda, iş geliştirme, teknik servis, satış sonrası operasyon planları gibi konularda da bilgilendirici sunumlar yapıldı.

2022 HAREKETLİ GEÇECEK

Etkinlikte yaptığı konuşmada yeni yılın hareketli başladığına dikkat çeken Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Önder Göker şunları söyledi: “2021’de kısmen yaşanan durağanlığa rağmen şirket olarak verimli bir yıl geçirdik diyebiliriz. Bu sezon ise tamamen normalleşme adımlarıyla birlikte beklentiler çok büyük. Dolayısıyla hareketli bir yıl olacak. Biz de bu süreçte TEMSA olarak müşterilerimizin yanında olmaya, satış sonrası hizmet tarafında da iş ortağı olma anlayışı ile en uygun, ekonomik hızlı ve şeffaf çözümleri sunmaya gayret gösteriyoruz.  Yapılan müşteri memnuniyeti anketleri de yeni ürün geliştirmede ve müşteri ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmede TEMSA’yı öne çıkarıyor. 2022 yılında da yine yetkili servislerimizin değerli çalışmaları ve destekleri ile %100 müşteri memnuniyeti anlayışıyla güzel projelere ve çalışmalara imza atacağımıza gönülden inanıyorum.”

Etiketler :