TEMSA’dan Seç Turizm’e 4 Adet 2+1 Maraton

TEMSA’dan Seç Turizm’e 4 Adet 2+1 Maraton

TEMSA, yolcu taşımacılığının en önemli firmaları arasında yer alan Seç Turizm’in filosuna 4 adet Maraton otobüs dahil etti. Bu alımla birlikte firmanın filosundaki TEMSA Maraton sayısı 14’e yükseldi. Araçların satışını TEMSA bayisi Mapar Otomotiv gerçekleştirdi.

TEMSA Maraton şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanının önde gelen firmaların filolarında yerini almaya devam ediyor. Yolcu taşımacılığının en önemli firmaları arasında yer alan Seç Turizm ile satış anlaşması imzalayan TEMSA, şirketin filosuna 4 adet 2+1 Maraton otobüs ekledi.

TEMSA’nın Adana fabrikasında düzenlenen törenle teslim edilen araçlarla birlikte, turizm şirketinin filosundaki TEMSA markalı araç sayısı 14’e yükseldi.

Maraton’dan hem sürücüler hem yolcular mutlu

Düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Seç Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Settar Konukoğlu, 2020 yılında ilk kez TEMSA Maraton otobüsleri filolarında kattıklarını ve işletim sürecinde hem kendilerinin hem de yolcuların araçlardan çok memnun kaldığını belirterek, “Maraton otobüsler hem düşük yakıt tüketimi ile hem de geniş bagaj hacmi ile bize gerçekten çok önemli katkılar sağladı. Yolcular da sürücülerimiz de araçların konfor düzeyinden teknolojik donanımlarından memnuniyetlerini ifade ettiler.  Filomuzda bulunan 10 adet Maraton otobüsün yollardaki koşusuna TEMSA’nın satış sonrası hizmetleri de destek verdi. Satış sonrası hizmet sürecinden de memnun kaldık.” dedi.

Maraton ile filomuzu güçlendiriyoruz

Şehirlerarası yolcu taşımacılığının 2019 yılını çok verimli geçirdiğini, 2020 yılından ve sonrasından çok büyük beklentiler içine girdiğini belirten Settar Konukoğlu, “Pandemi süreci tüm dünyaya ve ülkemize çok zorlu günler yaşattı. Sektörümüzde bu süreçten çok etkilendi. Normalleşme dönemlerinde tabii ki biraz hareketlilik yaşadık, yaz güzel geçti diyebiliriz ancak bu 16 aylık sürecin kaybını geri almak zaman alacak. Üstelik pandemi süreci de devam ediyor ancak, şu an üniversitelerin açılması sektöre hareketlilik getirdi. Önümüzde zorlu bir kış sezonu bizi bekliyor. Yolcularımızın bir bölümünü diğer modlar alırken, bir kısmı da otomobille seyahate yöneldi. Sektörün kendini toparlaması 2023 yılında çok daha mümkün olabilir” dedi.

Bütün zorluklara rağmen yeni araç yatırımı yapmaya devam ettiklerini belirten Settar Konukoğlu, “TEMSA Maraton otobüslerle filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Şirketimizin 5 Mart 2022’de 50’inci yılını kutlayacağız. 50 yıllık süreç size yeni sorumluluklar, yeni görevler yüklüyor. Biz yolcularımıza en iyi hizmeti en doğru ürünlerle vermeyi hedeflemiş durumdayız. TEMSA Maraton otobüsler de doğru ürünler. Yeni otobüsler ayrıca bakım maliyetleri açısından da şirkete katkı sağlayacak. Eski model araçların servis maliyetleri de yakıt tüketimi de daha yüksek oluyor. Bu açıdan filoyu yenilemeye devam etmek istiyoruz. 2020 yılında aldığımız 10 adetlik Maraton ve bugün teslim aldığımız 4 adet Maraton yatırımı ile filomuzun yaş ortalaması da bir hayli yükseldi” dedi.

Seç Turizm 50 yıllık bir değer

TEMSA Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, bazı teslimatların öneminin de çok farklı olduğunu belirterek, “Maraton otobüslerimizi tasarlarken sahip olduğu özelliklerle Güneydoğu ve Karadeniz bölgesinin hem otobüsçüsüne hem de yolcusuna en iyi hizmeti versin diye düşündük. Bazı şehirler ürünlerinizin sahada daha kolay yayılması için anahtar konumda. O şehrin firmasının filosunda yerini alırsanız bölge de size açılıyor. Seç Turizm, bölgenin de üzerine çıkmış bir firma. 2022 yılında 50’inci yılını kutlamaya hazırlanan bir şirket. Sektörümüzün en önemli kilometre taşlarını oluşturan çok büyük değere ve öneme sahip. Bu tür teslimatlar bizim için de referans özelliği sağlıyor. Böylesine önemli firmaların filolarında ürünlerimizin koşuyor olması, bizim için çok kıymetli. İşbirliğimizin büyüyerek devam edeceğine inanıyoruz.  Yeni Maraton otobüslerimizin Seç Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Birinci önceliğimiz; sahayı ve müşteriyi dinlemek

TEMSA’nın ürün geliştirme süreçlerinde ve ürünlerin kullanım dönemi boyunca müşteriyi dinlemeye onların taleplerini hayata geçirmeye büyük özen gösterdiğine dikkat çeken Baybars Dağ, “Sahayı dinlemek, müşterinin her zaman yanında olduğunuzu hissettirmek, birinci önceliğimiz zaten bu anlayış başarıyı da beraberinde getiriyor. Şehirlerarası firmalar yeni otobüs yatırımları ile filolarını güçlendirirken aslında işletme süreçlerinde de avantajlar elde ediyorlar. Pandemi süreciyle birlikte araç yenilemelerinde çok önemli ötelemeler oldu ve birçok firmanın filosundaki otobüsler yaşlanmış durumda. TEMSA olarak, pandemiye rağmen bu yıl için belirlediğimiz hedefler doğrultusunda hedeflerimizi tutturmuş şekilde ilerliyoruz.”dedi.

Etiketler :