TEMSA’dan Sürücülere ‘Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri’ Eğitimi

TEMSA’dan Sürücülere ‘Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri’ Eğitimi

TEMSA, hayata geçirdiği ‘Araç Ürün - Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri’ eğitimiyle İstanbul ve Antalya’da 200 Temsa sürücüsüne eğitim verdi.

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyetlerini sürdüren TEMSA, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği önemli büyüme hamleleriyle dikkat çekerken, düzenlediği eğitimlerle sektöre de katkı sunmaya devam ediyor. Araç sahibi filo müşterilerinin şoför kadrosuna yönelik düzenlenen ‘Araç Ürün -  Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri’ eğitimleriyle TEMSA, İstanbul ve Antalya’da ilk eğitimlerini gerçekleştirdi.

Eğitimlerin ilk adımı İstanbul’da şehir içi yolcu taşımacılığı hizmeti veren HAVAİST’te görev yapan 172 Temsa sürücüsüyle başladı. Eğitimlerin ikinci aşaması ise aralık ayında Antalya’da 28 sürücünün katılımıyla gerçekleştirildi.

3 aşamadan oluşan eğitimlerin ilk bölümünde teorik eğitimler verilirken sürücülerin kullandıkları araçlar hakkında teknik, donanım ve güvenlik özellikleri hakkında bilgiler paylaşıldı. Eğitimin ikinci bölümünde ise sürücülere uygulamalı sürüş teknikleri gösterilirken, aracın ekonomik ve güvenli kullanımı için yapılması gerekenler detaylarıyla aktarıldı. Eğitimin son aşamasında ise araçların daha uzun ömürlü kullanımı için bakım ve yetkili servis kullanımının önemi paylaşıldı. 2022 yılında başlayan ve 200 Temsa sürücüsünün katıldığı eğitimler, 2023 yılında da devam edecek.

Etiketler :