Tırsan, Fransa Solutrans Fuarı’nda 2 yeni aracını tanıttı

Tırsan, Fransa Solutrans Fuarı’nda 2 yeni aracını tanıttı

Tırsan, 19-23 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon şehrinde gerçekleşen Solutrans Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı. Geniş ürün yelpazesinde yer alan yenilikçi ürün ve hizmetlerini sektörle buluşturan Tırsan, dünya lansmanını gerçekleştirdiği son teknolojiyle donatılan iki aracı ile fuarda yerini aldı.

Tırsan, 19-23 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen, taşımacılık sektörü ve kentsel ulaşım profesyonellerinin bir araya geldiği Solutrans Fuarı’na katıldı. Treyler İnovasyon 2017 ödülünü kazanmasının ardından, Treyler İnovasyon 2019 ödüllerinde de “Şasi” kategorisinde ödülün sahibi olan Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Kässbohrer marka iki aracının dünya lansmanını tüm sektörün katılımıyla gerçekleştirdi. Tırsan, gıda taşımacılığında mükemmellik sunan yeni tankeri Kässbohrer K.STL P ve pazardaki 40 ft'lik silo konteynerler arasında en büyük tank hacmini sunan yeni silo konteyner serisi K.CON S 40 aracı ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Solutrans Fuarı boyunca Tırsan, üstün yalıtım sağlayan ve yakıt tüketimini azaltarak toplam sahip olma maliyetinin azaltılmasına katkıda bulunan frigo aracı Kässbohrer K.SRI C, ağır taşımacılık mühendisliğinin en iyi örneği, 3 dingilli uzayabilir Kässbohrer Mega platform K.SPA M, yüksek ve gabari dışı özel taşımalar için geliştirilen iki dingilli Low-Loader K.SLL 2 ve bağımsız açılır yükleme kapağı, pnömatik kaldırma arka tamponu ve otomatik branda gibi tümü uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen benzersiz özelliklere sahip 3 dingilli Damper K.SKS B ve DIN EN 283 normları uyarınca 9.500 kg forklift dingil yüküne dayanıklı, omega profilli 35 mm sert tahta tabanla donatılmış Tenteli Perdeli K.SCH aracı ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Etiketler :