Tırsan’dan Ebam Uluslararası Nakliyat’a 22 Treyler

Tırsan’dan Ebam Uluslararası Nakliyat’a 22 Treyler

Tırsan, salgına karşı gerekli tüm önlemleri alarak fiziki teslimat törenlerine devam ediyor. Türkiye ile Avrupa arası taşımacılığın önde gelen firmalardan Ebam Uluslararası Nakliyat, yatırımda tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosunu 21 adet Tırsan Multi Ride ve 1 adet Talson TGG TALTekstil Taşıyıcı treyler ile güçlendirdi.

Türkiye ile Avrupa arası taşımacılık yapan İzmir’in önde gelen firmalarından Ebam Uluslararası Nakliyat, filosuna 21 adet Tırsan Multi Ride, 1 adet Talson TGG Tekstil Taşıyıcı treyler ekledi. Ebam Uluslararası Nakliyat’ın İzmir tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine; Ebam Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş, Filo Müdürü Ertan Sağnak ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Ebam Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş, Tırsan ile gerçekleştirdikleri yeni iş birliğinden duydukları memnuniyeti vurgulayarak, “Tırsan araçları, verimlilik ve teknoloji odaklı üstün özelliklerinin yanı sıra sağlamlığıyla da filomuz için en doğru tercih. Güçlü servis ağı, kaliteli satış sonrası hizmetleri ve araçların yüksek ikinci el değeri de Tırsanı tercih etmemizin önemli nedenleri arasında. Bu nedenle filo yatırımında tercihimizi yine Tırsan’dan yana kullandık. Tırsan ile iş birliğimizin güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Ege bölgesi odaklı olarak kurulan Ebam Uluslararası Nakliyat’ın kısa sürede Akdeniz ve Marmara bölgesinde de etkin bir firma haline geldiğini ifade eden Mutlubaş, komple taşımacılığın yanı sıra tüm Avrupa ülkelerine taşıma yaptıklarını belirterek, “Avrupa ülkelerinden parsiyel olarak da hizmet veriyoruz. Müşteri ihtiyaçlarına göre programlanan Ro-Ro, kara ve ekspres çıkışlarımız haftanın her günü düzenli olarak yapılıyor” açıklamasında bulundu. Araç filoları ile müşterileriler en hızlı ve güvenilir hizmeti sunmanın yanı sıra, çevreyi de koruduklarının altını çizen Mutlubaş, “Tırsan araçları ile operasyonel verimliliğimizi artırırken, çevreye de katkıda bulunuyoruz” dedi.

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç da teslimat töreninde bir konuşma yaparak, "Pandemi sonrası normalleşme ile birlikte sosyal mesafe başta olmak üzere COVID-19’a karşı gerekli tüm önlemlerimizi alarak fiziki teslimat törenlerine devam ediyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz en geniş ürün gamımızla lojistik firmalarının öncelikli tercihi olmayı sürdürüyoruz. Ebam Uluslararası Nakliyat ile yeni bir iş birliğine imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Etiketler :