Tırsan'dan Hüner Lojistik'e 300 Adet Treyler

Tırsan'dan Hüner Lojistik'e 300 Adet Treyler

Hüner Lojistik, Tırsan’dan 300 adet treyler teslim alacak. 2021 Mart ayına kadar toplam 350 milyon TL’lik bir yatırım yapacak olan Hüner Lojistik, bu yatırım çerçevesinde 500 treyler 300 adet çekici yatırımı yapacak.

Tırsan Treyler, Hüner Global Lojistik’e 300 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler teslimatı için sözleşme yaptığını duyurdu.  İlk araçların teslim edildiğinin duyurulduğu dijital törenine Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Hüner Global Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Melisa Hüner,  Hüner Global Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi  Arda Hüner ve Genel Müdürü Ercan Kulaksız ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

HÜNER LOJİSTİK’E BU ZAMANA KADAR 1000’DEN FAZLA TREYLER TESLİM ETTİK

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Bu toplantı benim için önemli. İkinci nesil ile yapıyoruz bu teslimatı. 1995 yılından bu yana Hüner Lojistik ile işbirliğimiz sürüyor. Pandemi süreci içinde yeni çalışma alışkanlıkları var. Sağlıklı olmak zorundayız ve çalışmak zorundayız. Şirketlerimiz ailelerimizden sonraki en önemli varlığımız.

43 YILDIR PAZAR LİDERİ OLMAK ÖNEMLİ 

Hüner Lojistik’e bu zamana kadar 1000’den fazla araç verdik. Bu yıl 300 adetlik araç için sözleşme yaptık. 1977’den bu yana şirketin başındayım. Biz aile olarak 1969’da ben 15 yaşındayken nakliye işine girdik. 1977’den sonra hem üretime hem de nakliyeye devam ettik. 43 yıldır Türkiye’de pazar lideri olmak en önemli konudur. Global firma olmak ayrı bir konu. 1998’den itibaren Avrupa’da fabrika kurduk. Biz marka ve bilinirlilik olarak Avrupa’nın ilk 3’ündeyiz. 25 yıldır bir müşteriyi kırmadan liderliği devam ettirmek kolay bir şey değil. Çin dahil şu anda treyler sektöründe 11. sıradayız. 

“GÜÇLÜ LOJİSTİK FİRMALARI KURMAK ZORUNDAYIZ”

Türkiye kötü bir dönemden geçti ama hızlı bir şekilde düzeliyor. Türkiye’nin ihracatla kalkınması temel hedefimizdir. Güçlü lojistik firmaları kurmak zorundayız."

“ÇOK İDDİALI PROJELERİMİZ VAR”

Ben hala ticari araç pazarının eski günlerine dönmeyeceğini görüyoruz. Biz hala yüzde 50 kapasite ile çalışıyoruz. Hiçbir firma bizim kadar geniş bir ürün gamına sahibiz. Sürekli olarak yeni ürün çıkartıyoruz. Çok iddialı projelerimiz var."

“YATIRIMIN YÜZDE 35’İ YENİLEME YÜZDE 65’İ BÜYÜME AMAÇLI OLACAK”

Hüner Global Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi  Arda Hüner, “Bizler 25 yıldır Tırsan ile devam ediyoruz. İşbirliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyorum. Geçen yıl bir yatırım yapamadık. 2020 yılında bir yatırım yapma gereksinimi duyduk. Sefer sayılarımıza baktığımızda sektörde ilk 5’teyiz. Daha da ileriye gitmek istiyoruz. Yurtdışı ile birlikte 500 çalışanımız var.  Bu yatırımın yüzde 35’i yenileme yüzde 65’i büyüme amaçlı olacak. 2023’te 1000 araçlık bir filoya ulaşmayı hedefliyoruz. Bu yatırımı Türk bir marka ile yapmak ayrı bir gurur. Avrupa’da daha fazla büyüme hedefimiz var.”

“350 MİLYON TL’LİK ARAÇ YATIRIMIMIZ OLACAK”

Hüner Global Lojistik Genel Müdürü Ercan Kulaksız, “İki firma arasında 25 yıllık işbirliği var.  Hüner Lojistik 1995 yılından bu yana büyümeye devam ediyor. Bu zamana kadar Tırsan’dan 1000’den fazla treyler teslim alındı. 350 milyon TL’lik bir yatırım planımız var. 2021 yılına kadar 500 treyler 300 adet çekici yatırımımız olacak. Mart 2021 sonu itibarıyla 500 çekici 800’den fazla treylerlik filomuz olacak. Bu dönemde müşterilerimizin Tırsan olması yönünde de ısrarı var. Hüner’in müşteri odaklılığı çok üst seviyede. Kesinlikle bir gelişme planımız var. Önümüzdeki yılın başından itibaren 6 olan destinasyonumuzu 9’a çıkartacağız.”

HÜNER, 25 YILDIR TIRSAN’I TERCİH EDİYOR

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Bu yılın başından bu yana bu proje için Hüner ile görüşüyoruz. Birkaç ay içinde 300 adet aracımızın teslimatını tamamlayacağız. Hüner, tren yüklemeli modelimizi tercih etti. 25 yıldır bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Etiketler :