Toyota, Tokyo Olimpiyatları’nda 3700’den fazla mobilite ürünü ile hizmet veriyor

Toyota, Tokyo Olimpiyatları’nda 3700’den fazla mobilite ürünü ile hizmet veriyor

Toyota “Olimpik Ruhunu” Tokyo Olimpiyatları’na taşıyor.

Toyota, pandemi nedeniyle bir yıllık gecikme ile başlayan Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda mobilite kavramının temelini oluşturan “Start Your Impossible-Mobilsen Özgürsün” global kampanyası ile ‘olimpik ruha’ desteğini bir kez daha gösterdi. Bir otomotiv şirketinden mobilite şirketine dönüşme yolunda hızla yol alan Toyota, bu dönüşümün işlevsel ilk örneklerini resmi partneri olduğu Tokyo Olimpiyatları’nda sunmaya başladı. Toyota, seyircisiz olarak düzenlenen olimpiyatlarda ülkelerin sporcu, teknik kadro ve idarecilerden oluşan kafilelerine; otonom araçlardan yakıt hücreli otobüslere, robotlara, taksilere elektrikli yürüme araçlarına kadar 3700’den fazla mobilite ürünleriyle hizmet veriyor. Bu hizmet, oyunların ardından başlayacak Paralimpik Oyunlarında da devam edecek.

7’den 70’e herkesin özgürce hareket ettiği bir dünya için başlatılan Toyota’nın global kampanyası “Start Your Impossible”, tüm atletler gibi Olimpik ve Paralimpik atletlerinin alçakgönüllülük, çok çalışma ve asla pes etmeyen değerlerine işaret ediyor. Toyota’nın daha kapsayıcı ve sürdürülebilir toplum yaratmak adına uzun dönemli mobilite projesinin bir parçası olarak da dikkat çeken kampanyası, herkesin imkansızlıklarla mücadele edebileceğine de vurgu yapıyor. Mobilitenin yalnızca otomobillerden oluşmadığına dikkat çekerek hareket kabiliyetinin her insanın hakkı olduğuna inanan Toyota, geliştirdiği “mobilite” teknolojileriyle ve çözümleriyle insanların özgürce hareket etmelerini ve hayatlarını kolaylaştırmayı da hedefliyor.

Türkiye’de de Kampanyalar Yapılıyor

Olimpiyat Oyunları’nın başlamasıyla birlikte Türkiye’de de Toyota tarafından çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Toyota’nın “mobilite” çözümleri ve vizyonu temelinde yapılan iletişimlerle, TV ve dijital mecralarda olimpiyat ruhuna vurgu yapan programlar yayınlanıyor ve bu programlarda “tutku, kardeşlik, saygı ve özgürlük” temaları aktarılıyor. Ayrıca bu yayınlarda 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunlar’a hazırlanan Türk sporcuların hikayelerine de yer veriliyor.

Etiketler :