TREDER’in son üyesi Güneysan oldu

TREDER’in son üyesi Güneysan oldu

TREDER’in son üyesi Güneysan Dorse oldu. Mersin’de 5 bin metrekarelik üretim tesisinde yurtiçi pazarda ve ihracat pazarlarında başarılı bir grafik çizen Güneysan, yılda 400 treyler üretimi gerçekleştiriyor.

TREDER ailesi yeni üyelerin katılımıyla büyüyor. Geniş bir üretim gamı bulunan Güneysan Dorse’nin hedefi hakimiyet alanını genişleterek, ihracatını artırmak.

Güneysan Dorse; 1966 yılında şahıs işletmesi olarak başladığı çalışma hayatına, 1994 yılında kurumsallaşarak istikrarlı bir şekilde büyüyerek devam etti. Güneysan, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için bugün 5 bin metrekare alanı ve gelişmiş ekipman ve tezgahları ile entegre bir tesise dönüşmüş olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Güneysan ürünleri arasında; konteyner taşıyıcı, tenteli treyler, açık kuru yük taşıyıcı, Hardox damperli treyler, direkli oto taşıyıcı, hayvan taşıyıcı treyler, ahşap kapaklı sebze treyleri, mobil sahne treyleri, tanker treyler yer alıyor.

Güneysan Dorse Genel Müdürü Oktay Demirtaş, TREDER üyeliği hakkında şunları söyledi: “Güneysan Dorse olarak TREDER ailesine katılma amaçlarımızın başında; Akdeniz Bölgesi’ndeki tanınmışlığımızı ve hâkimiyetimizi tüm yurda yaymaya çalışmak, hali hazırda var olan ihracatlarımızı artırmak, ülkemiz genelindeki tüm treyler üreticileri ile tanışmak, bilgi alışverişi ve iş birliği yapmak gelmektedir.”

Etiketler :