Treylerciler, Konya’da Orweld Kaynak Telleri ile buluştu

Treylerciler, Konya’da Orweld Kaynak Telleri ile buluştu

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), tedarikçi iş birliklerini Orweld Kaynak Telleri firmasıyla sürdürdü. 2 Eylül tarihinde Konya’da Bayır Diamond Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda, firma ve sunduğu ürünler hakkında bilgi verildi.

TREDER tedarikçi iş birlikleri kapsamında Orweld Kaynak Telleri firmasıyla bir araya geldi. TREDER tarafından yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan Orweld Kaynak Telleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oral, 2019 yılında kurulduklarını, aylık 1.100 tonluk üretim yaptıklarını ve yakın gelecekte 5 bin tonluk üretime ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Türkiye’nin 500 milyar dolarlık ihracat hedefine yapacakları ihracat ile katkı vereceklerini söyleyen Oral, önemli diğer katkılarının da Türk treyler üreticilerinin rekabetine verecekleri destek olduğunu ifade etti.

Mustafa Oral, firmaları hakkında bilgileri verdi. Oral’ın verdiği bilgiye göre, Orweld Kaynak Telleri; yıllar içinde sanayinin gelişimi ile beraber kaynak tüketim malzemeleri ihtiyacına cevap vermek üzere MIG/MAG ve TIG telleri, özlü teller, tozaltı tozları ve tellerini üretmek amacıyla UNORMAK kuruluşu olarak, hizmete başladı. Oral, gazaltı kaynak telinin, kaynak sektöründe artık en yaygın kullanılan kaynak tüketim malzemesi haline geldiğinin altını çizerek, “Orweld ile sahip olduğumuz mesleki ve sektörel tecrübemizle müşterilerimizin ihtiyaç duydukları özelleştirilebilir hizmetleri sağlıyoruz.” dedi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan TREDER Başkanı Yalçın Şentürk, “Türkiye’de treyler sektörü üretimi geliştikçe, yan sanayi firmaları da güçleniyor. Aynı şekilde yan sanayi firmaları geliştikçe treyler üreticilerinin de eli güçleniyor. Kaynak teli gibi sarf malzeme konusunda üretim yapan  firma sayısının ve üretim kalitesinin artmasının sektöre, ülkeye çok önemli katkısı olmaktadır. İhracattaki büyümeyle ekonomisini güçlendiren ülkemiz için son derece yararlı bir toplantı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

TREDER Başkanı Yalçın Şentürk ziyaret kapsamında Orweld Kaynak Telleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oral’a plaket verdi.

Etiketler :